Iubita lui Al Pacino, dezvăluiri pe tema căsătoriei. Se va însura actorul din„Nașul‟?

După ce au apărut zvonuri că Al Pacino și iubita cu 54 de ani mai tânără decât el, Noor Alfallah, s-ar fi despărțit, femeia neagă acum separarea și face dezvăluiri pe tema căsătoriei. Se va însura, în sfârșit, actorul din „Nașul‟ sau nu îl vom vedea prea curând în fața altarului? 

image

La începutul lunii iunie, Al Pacino (83 de ani) devenea tată pentru a patra oară, iar atenția publicului larg era îndreptată asupra poveștii sale de dragoste cu Noor Alfallah, o tânără producătoare de film în vârstă de 29 de ani.

În timp ce unele persoane din viața lui Al Pacino vorbeau despre fericirea din viața lui, altele spuneau că actorul ar fi fost luat prin surprindere de Noor Alfallah, care ar fi știut că acesta nu își mai dorește un alt copil: „Ea știa că Al nu a vrut să aibă mai mulți copii. De fapt nu au nicio relație, este o mizerie‟, a povestit un apropiat al actorului pentru „Showbiz411‟. 

Se căsătorește Al Pacino în sfârșit? 

La scurt timp au apărut și zvonurile despărțirii, după ce producătoarea de film și actorul au decis să aibă custodie comună legală a copilului. Acum, însă, tânără a spus că încă sunt împreună, dar fanii nu îl vor vedea pe actor cu verighta pe veget, deoarece femeia nu își dorește să se căsătorească cu el. Într-un interviu pentru „TMZ‟, ea a spus: „Îl iubesc pe Al Pacino, dar căsătoria nu este pentru mine‟. 

Citește și: Femeile din viața lui Al Pacino. Penelope Ann Miller: „Pacino vrea să facă dragoste în fiecare minut” 

Citește și: Tați celebri care și-au crescut singuri copiii. Printre ei: Al Pacino 

Câți bani primește Noor Alfallah de la Al Pacino 

Noor Alfallah și Al Pacino au semnat un angajament cu privire la întreținerea copilului lor, pe nume Roman. Tânăra își dorește ca actorul să îi ofere un avans de 110.000 de dolari, urmați de 30.000 de dolari pe lună. Actorul din „Nașul‟ este responsabil și de cheltuielile medicale și este nevoit să pună 15.000 de dolari pe an într-un cont.  

Roman este primul copil al lui Noor Alfallah. Al Pacino mai are trei copii din relații anterioare, pe Julie Marie Pacino (34 de ani), Olivia Pacino (22 de ani) și Anton James Pacino (22 de ani). Al Pacino nu a fost niciodată căsătorit. 

Sursă foto: Pinterest Recente

Kourtney Kardashian jpg
Harry Styles foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift cântăreața foto  Shutterstock jpg
Sofia Vergara foto  Shutterstock jpg
JA jpg
Bradley Cooper și Beyonce jpg
Pisicile negre aduc ghinion Ce tari le considera norocoase Sursa foto shutterstock 700014673 jpg
David Beckham foto  Instagram jpg
Nunta Meghan Markle, Printul Harry jpg
Christie Brinkley jpg
Regele Charles jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Beyoncé jpg
Adele 1 jpg
Melania Trump jpg
DDR03557 png
eveniment seara (1) jpg
Ryan Gosling și Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
Vedete jpg
Familia Regala jpg