Iubita lui What’s Up, primele declaraţii după ce a fost bătută de artist: ”A împins uşa şi mi-a prins degetul”

1 whatsupiubita jpg jpeg

Alice, iubita lui What’s Up, a rupt tăcerea despre episodul violent desfăşurat marţi seară, când a fost nevoită să cheme Poliţia. Tânăra a povestit pas cu pas ce s-a întâmplat între ea şi cântăreţul care a divorţat în urmă cu câteva luni şi a mărturisit că între ei existat de multă vreme probleme.

”Noi, de ceva vreme, avem nişte divergenţe personale. El are o perioadă foarte grea, a avut un an foarte greu, iar eu, în ultima perioadă, am început să obosesc să-l susţin şi l-am respins. Ne-am certat, a venit la mine, am ieşit pe hol, ne-am certat, a venit înapoi, ne-am certat şi n-am mai rezistat. Când l-am condus la lift a împins uşa şi mi-a prins degetul.

M-am speriat şi am sunat la poliţie pentru că nu ştiam ce să fac. Îmi pare rău că am sunat la poliţie, dar în momentul acela am simţit că nu mai şi asta am făcut”, a spus Alice pentru Antena Stars, potrivit Spynews.

stanga
dreapta
2 whatsup jpg jpeg
3 what s up si simina jpg jpeg
4 whats up marius marian ivancea simona costea 0 jpg jpeg
1 whatsupiubita jpg jpeg
6 6992987624608199673388482135246208136904704n jpg jpeg

”Aveam două zile libere în care eu am preferat să fac altceva decât să petrec timp cu el pentru că aveam chestii de făcut. Ne-am certat, am ajuns la reproşuri, la chestii mai vechi. Pur şi simplu am fost în contradictoriu mult timp”, a mai precizat Alice. Alice Badea a ţinut să atragă atenţia asupra faptului că What’s Up nu a fost violent fizic, ci doar verbal.

Simona Secrier, mărturisiri cutremurătoare după moartea lui Mihai Constantinescu: ”Medicii nu mi-au dat nicio speranţă!”

”Am mai avut vreo două certuri în care s-a enervat, dar s-a calmat repede şi am trecut peste. Aseară însă, aveam sentimentul că nu se mai calmează şi nu ştiam ce să mai fac. Nu a fost violent cu mine, era violent verbal. Vorbea foarte tare, nu mă lăsa să vorbesc. Seara când m-a sunat cineva, nu voiam să discut, voiam să aplanez şi am zis că nu am sunat”, a continuat iubita lui What’s Up. potrivit sursei citate.

Iuliana Tudor, gazda celui mai mare eveniment organizat de Crucea Roşie din lume

Artistul, plasat sub control judiciar

În urma agresiunii faţă de trei poliţişti, Whats Up s-a ales cu dosar penal pentru ultraj, fiind plasat sub control judiciar, pentru 60, a precizat pentru Libertatea Andreea Ceauşu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, acolo unde sunt continuate cercetările în acest caz.Astfel, conform legii, artistul va fi nevoit să meargă lunar la Poliţie, pentru a face dovada că nu fuge de răspunderea penală. În caz contrar, va ajunge după gratii.Recente

serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg