„Mă omoram cu droguri în anii ’90!” Ce topmodel a spus asta?

În apogeul carierei, unul dintre cele mai mari modele din lume era să moară. Ce incident terifiant a făcut-o să-și dorească să scape de dependența de droguri?

image

Naomi Campbell – căci despre ea este vorba – a recunoscut că dependența de droguri din anii ’90 era cât pe ce să-i încheie cariera și viața prematur. Vedeta de culoare a vorbit despre consumul ei de droguri în decumentarul „The Super Models” de pe Apple TV. Ea a recunoscut că s-a apucat de consumat cocaină pentru a-și gestiona traumele din copilărie și moartea subită și regretabilă a amicului ei drag, designerul Gianni Versace.

„Primul lucru pe care am încercat să-l acopăr a fost durerea, atunci când m-am apucat de droguri. Dependența e atât de nocivă!!”, a explicat Campbell. „Te gândești că te face să te simți mai bine, că-ți vindecă rănile, dar nu face asta. Îți cauzează numai teamă și anxietate. Așa că am început să mă enervez din cauza asta…”, a continuat să povestească modelul britanic.

Naomi Campbell a recunoscut că întreaga ei lume s-a dat peste cap în momentul în care Versace a fost asasinat în fața casei lui din Miami, în 1997. „El a fost cel care m-a împins de la spate să fac mai mult și mai mult, să evoluez, când eu nu mă credeam în stare să fac nimic. Așa că, atunci când l-am pierdut, durerea mea a devenit copleșitoare”, a explicat topmodelul.

image

Vedeta de pe podiumurile de modă s-a luptat cu dependența de droguri timp de cinci ani. Ea ajunsese chiar să se prăbușească la pământ la una dintre ședințele ei foto, în 1999. „Când încerci să-și ascunzi sentimentele… ca abandomul… eu am încercat să ascund această senzație cu altceva… Dar n-am reușit să acopăr nimic. De fapt, nu făceam decât să mă omor singură. A fost extrem de dureros totul!”, a conchis Naomi.

Însă acel incident terifiant, când a căzut inconștientă pe jos, a trezit-o la realitate. „Am ales atunci să mă internez într-un centru de reabilitare. A fost cel mai bun lucru pe care l-am făcut pentru mine”, a declarat vedeta de 53 de ani, care mai poate fi admirată și-n prezent pe podiumurile de modă din întreaga lume.

„Mi-au trebuit ani întregi ca să pot face față situației, să resist tentațiilor. Dar acum știu ce să fac ca să nu mă reapuc de droguri, am capacitatea de-a gestiona asemenea situație în favoarea mea”, a adăugat Campbell.

Cindy Crawford  foto   Shutterstock jpg

Pe lângă faptul că și-a pierdut cel mai bun prieten, pe Gianni Versace, Naomi a suferit din cauza părinților ei, în copilărie, când tatăl ei a părăsit-o pe mama ei. „Am multe probleme din copilărie. Simplul fapt că nu știam cine era tatăl meu m-a afectat mult. Plus că n-o vedeam prea mult nici pe mama mea. Lucrurile astea ies la suprafață adesea, îmi provoacă multe sentimente greu de gestionat, cum e furia. Ei bine, furia mea ascunde o nesiguranță pe care o am, lipsa încrederii în mine și singurătatea pe care o simt în adâncul meu…”, a vorbit Naomi Campbell, cu extremă sinceritate, despre cele mai intime sentimente ale ei.

foto - Shutterstock



Recente

Pamela Hicks  foto   India Hicks jpg
shutterstock 2455767973 jpg
WhatsApp Image 2024 09 20 at 10 29 02 jpeg
NAFD 1(1) jpg
femeie în vârstă  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, infertilitatea  sursa   Shutterstock jpg
Blanket Jackson  foto   Shutterstock jpg
Joan Rivers  foto   Shutterstock jpg
ClickPentruFemei (1) (1) jpg
joan collins jpeg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 1788542351 jpg
Andreea Diaconu Alexa 1 jpg
diana carp 1 png
Jennifer Lopez, P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2477639965 jpg
2nd life jpg
Halle Berry  foto   Shutterstock jpg
Cardi B  Instagram jpg
Untitled design (9) jpg