Jennifer Lopez are o singură regulă pentru a arăta tânără. Și nu costă nimic!

A recreat, zilele trecute, imaginea de pe albumul „On The 6”, din 1999, și e neschimbată! Cum reușește JLo să se mențină tânără la 54 de ani?

image

A pozat în ipostaze sexy în timpul unei ședințe foto pentru brandul de lenjerie intimă Intimissimi și nu ne putem lua ochii de la ea! Jennifer Lopez pare că nu îmbătrânește deloc! Are 54 de ani, dar arată ca de 30! Mai mult, a imitat poziția pe care a avut-o în 1999, când a realizat imaginea albumului de mare succes „On The 6” și zici că n-a trecut decât o zi între cele două fotografii! Care e secretul vedetei?

Soția actorului american Ben Affleck susține că are un singur secret care-o menține în formă maximă și acesta nu costă nimic! E gratis! „Când ți se potrivește ceva… nimic altceva nu mai contează!”, le spunea ea celor 251 de milioane de fani pe care-i are pe Instagram, în timp ce se admira în oglindă, la ședința foto amintită mai sus.

Colaborarea cântăreței latino cu brandul italian a început în urmă cu șase luni și este mai înfloritor ca niciodată. Jennifer arată senzațional în lenjerie intimă, dar și în orice alte ipostaze în care i se vede trupul zvelt, bine lucrat la sală și întreținut cu alimentație echilibrată. Dar, să fim serioși, nu doar alimentația și sportul contează! Ce altceva îi este indispensabil vedetei de 54 de ani?

Un somn odihnitor! Nimic nu mai contează pentru „Jenny from the block” dacă nu are parte de odihna binemeritată din timpul nopții. De fapt, Lopez a recunoscut, în 2022, că somnul odihnitor este secretul ei suprem de înfrumusețare.

JLo susține că un minim de șapte ore dormite pe noapte este mai eficient decât cea mai scumpă cremă hridratantă de pe piață. Și mult mai ieftin!! De fapt, vedeta este adepta celor 5 S – „sunscreen, serum, supplements, sano (living well) and sleep”. Adică protecție solară, serum-urile ei, suplimentele alimentare, sano – cum să trăiești bine – și somnul.

„Noi, pur și simplu, nu luăm în calcul cât de important e somnul. Punem accent pe muncă asiduuă, agitația de peste zi ca să bifăm tot ce avem de bifat – și trebuie să recunosc că nu știu pe nimeni care să se agite mai mult decât mine, mă ia și pe mine valul și nu-mi dau seama că tot ce fac e să muncesc toată ziua”, a declarat în newsletter-ul ei On The JLo.

Dar fără un somn odihnitor nu poate trăi bine. „Am descoperit că somnul este cel mai important secret de înfrumusețare care nu este deloc valorificat la justa sa valoare. Simplul fapt că dorm 7-9 ore în fiecare noapte schimbă totul pentru mine”, a dezvăluit cea care a recunoscut că, atunci când avea 20 și ceva de ani și cariera ei era în plină ascensiune, nu apuca să doarmă nici cinci ore pe noapte.

image

Mai mult, Jennifer Lopez a recunoscut că epuizarea la care ajunsese i-a provocat apariția atacurilor de panică. Odată picată în capcana faimei și-a muncii continue, actrița și cântăreața de origine portoricană și-a propus să schimbe foaia, să adopte un stil de viață mai sănătos.

„De-atunci mi-am schimbat viața. Am încercat să duc o viață mai echilibrată. Pe măsură ce am început să dorm mai mult și să am mai multă grijă de mine, mi-am dat seama că efortul meu este benefic atât longelității, cât și în lupta împotriva îmbătrânirii… Eu percep somnul ca pe o mașinărie de întors în timp. Te întinzi în pat și ajungi într-un loc în care te conservi, după care ieși de acolo mai nou, mai tânăr decât erai înainte”, a adăugat cea care e de părere că arată cu 10 ani mai tânără prin simplul fapt că doarme destul.

„Câteodată mă trezesc și-mi spun: «Uau, tocmai am șters 10 ani de pe chipul meu!»”, a adăugat vedeta mai în glumă, mai în serios.

foto - InstagramRecente

Jennier Fessler jpg
shutterstock 1005644302 jpg
ciocolata calda jpg
Jim Carrey foto  Shutterstock, Imdb jpg
Nicolas Cage jpg
Pamela Anderson foto  Shutterstock jpg
emoticoane jpg
Oprah jpg
Kate Beckinsale sursa  Instagram jpg
Britney Spears sursa  Shutterstock jpg
Cher foto  Shutterstock jpg
Noor Alfallah si Al Pacino jpeg
Tom Hanks jpg
kourtney kardashian jpg
Ginnifer Goodwin foto  Shutterstock jpg
nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg