Jennifer Lopez renunță la muzică de dragul lui Ben Affleck?

JLo e mândră de toate realizărie ei profesionale de până acum și ia în calcul încheierea carierei sale muzicale. Soțul o determină să ia asemenea decizie?

jennifer lopez ben affleck lacma 2023 jpg

Ultimele luni au fost foarte aglomerate pentru Jennifer Lopez. Diva latino a lucrat cot la cot cu soțul ei, Ben Affleck, la filmul „Unstoppable: The Anthony Robles Story” în timp ce și-a finalizat și albumul „ This is Me... Now”, care urmează să fie lansatîn numai câteva zile.  

De săptămâni bune, cei doi soți faimoși sunt subiect de presă din cauza momentelor tensionate dintre ei, petrecute chiar și în spațiul public. Atât fanii lor, cât și prieteni apropiați, precum actorul Matt Damon, se tem de iminența unui divorț în cazul lor. Totuși, Jen și Ben se încăpățânează să rămână împreună, în ciuda disensiunilor evidente avute.

Albumul „This is Me... Now” urmează să fie lansat pe 16 februarie și este primul album scos de cântăreață în ultimul deceniu. De fapt, este perceput ca o urmare a albumului „This is Me... Then”, de acum 20 de ani, când forma pentru prima dată un cuplu cu actualul ei soț. Semnificația noilor ei piese este emoționantă, acesta fiind și motivul pentru care vedeta își dorește să fie și cel mai bun album scos de ea vreodată. Dar și ultimul?...

„Adevărul e că nici măcar nu mai știu dacă o să mai fac un album după acesta… Este chintesența Jennifer Lopez sau JLo și eu mă simt extrem de împlinită realizându-l. Să nu-i spuneți lui Benny (n.r. Medina, menagerul ei) că așa gândesc – e posibil ca acesta să fie ultimul meu album!”, a dezvăluit Jennifer Lopez cu oarecare mulțumire, dar și regret.

Totuși, se pare că nu doar împlinirea profesională o determină pe JLo să reducă întreaga cantitate de muncă, ci mariajul ei pe butuci cu Ben Affleck. „Chiar și în vacanță, ea e trează de la 6 dimineața și face programul tututor, în timp ce Ben vrea doar să se relaxeze și să nu facă nimic. Este extrem de pretențioasă, le cere menajerelor să-i îndeplinească fiecare moft și nici pe soțul ei nu-l lasă să lenevească toată ziua”, a dezvăluit un apropiat de-ai celebrului cuplu.

Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock jpg

Nu-i exclus ca diva latino să-și propună să-i acorde mai multă atenție jumătății sale după toate momentele lor tensionate din ultima perioadă. E posibil ca Ben să-i fi cerut asta sau și-a dat singură seama că mariajul lor trebuie să fie o prioritate dacă-și dorește să-l mai poată salva.

foto - Shutterstock, Instagram



Recente

lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg