Jessie J, mesaj de încurajare pentru cuplurile care se confruntă cu infertilitatea: „Este ciudat...‟

Jessie J a anunțat pe rețelele de socializare că este însărcinată, după ce în 2021 ea a pierdut o sarcină. Totodată, artista în vârstă de 34 de ani a ținut să le transmită un mesaj celor care se confruntă cu probleme de infertilitate. 

image

Jessie J va deveni pentru prima oară mamă! Ea a publicat pe contul său de Instagram un colaj cu fotografii prin intermediul căruia a făcut marele anunț. Astfel, artista a postat primele imagini cu burtica de gravidă, fiind în culmea fericirii, după ce s-a confruntat în trecut cu probleme de infertilitate. 

Drumul spre fericire 

Ne amintim că în noiembrie 2021, Jessie J a suferit un avort spontan, după ce a apelat la ajutorul unei clinici de fertilizare in vitro. Ea a povestit în podcastul „The Diary of A CEO‟: „În ziua în care am aflat că mi-a murit copilul, nu aveam pe cine să mă prăbușesc și de asta aveam nevoie, asta îmi doream‟, făcând referire la faptul că nu avea un partener în acel moment. 

De asemenea, în trecut, ea a dezvăluit că medicii i-au spus pe când avea 26 de ani că s-ar putea să nu poată avea niciodată copii, informează „Sky News‟, ceea ce a fost „sfâșietor‟, după cum ea însăși a mărturisit, deoarece și-a dorit să devină mamă până la vârsta de 30 de ani. Ea a spus, potrivit „Mirror‟: „Când aveam 16 ani, am scris o listă cu lucrurile pe care mi le doream până la 30 de ani. Pe listă era să devin mamă. Acum, am aproape 35 de ani, iar durerea de a pierde un copil, pur și simplu, mă copleșește‟.

Mesajul artistei de încurajare 

Viitoarea mămică le-a spus celor 12 milioane de urmăritori de pe Instagram că acum se simte „ciudat‟, după ce medicii i-au spus că sunt șanse să nu aibă copii.

Ea le-a transmis celor care se confruntă cu probleme de infertilitate: „Nu pot să nu mă gândesc la toate femeile și la toți bărbații care încă se luptă cu infertilitatea. Este ciudat, mai ales după ce mi s-a spus că nu voi rămâne niciodată însărcinată, până la momentul în care am rămas însărcinată și cât de repede se întâmplă totul... Știu că am fost binecuvântată cu cel mai mare cadou pe care îl voi primi vreodată și mă rog ca și tu să îl primești pe al tău. Te iubesc‟. 

Sursă foto: Shutterstock, Instagram -@jessiej / Video: Instagram -@jessiej  Recente

Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg