Jessie J, mesaj de încurajare pentru cuplurile care se confruntă cu infertilitatea: „Este ciudat...‟

Jessie J a anunțat pe rețelele de socializare că este însărcinată, după ce în 2021 ea a pierdut o sarcină. Totodată, artista în vârstă de 34 de ani a ținut să le transmită un mesaj celor care se confruntă cu probleme de infertilitate. 

image

Jessie J va deveni pentru prima oară mamă! Ea a publicat pe contul său de Instagram un colaj cu fotografii prin intermediul căruia a făcut marele anunț. Astfel, artista a postat primele imagini cu burtica de gravidă, fiind în culmea fericirii, după ce s-a confruntat în trecut cu probleme de infertilitate. 

Drumul spre fericire 

Ne amintim că în noiembrie 2021, Jessie J a suferit un avort spontan, după ce a apelat la ajutorul unei clinici de fertilizare in vitro. Ea a povestit în podcastul „The Diary of A CEO‟: „În ziua în care am aflat că mi-a murit copilul, nu aveam pe cine să mă prăbușesc și de asta aveam nevoie, asta îmi doream‟, făcând referire la faptul că nu avea un partener în acel moment. 

De asemenea, în trecut, ea a dezvăluit că medicii i-au spus pe când avea 26 de ani că s-ar putea să nu poată avea niciodată copii, informează „Sky News‟, ceea ce a fost „sfâșietor‟, după cum ea însăși a mărturisit, deoarece și-a dorit să devină mamă până la vârsta de 30 de ani. Ea a spus, potrivit „Mirror‟: „Când aveam 16 ani, am scris o listă cu lucrurile pe care mi le doream până la 30 de ani. Pe listă era să devin mamă. Acum, am aproape 35 de ani, iar durerea de a pierde un copil, pur și simplu, mă copleșește‟.

Mesajul artistei de încurajare 

Viitoarea mămică le-a spus celor 12 milioane de urmăritori de pe Instagram că acum se simte „ciudat‟, după ce medicii i-au spus că sunt șanse să nu aibă copii.

Ea le-a transmis celor care se confruntă cu probleme de infertilitate: „Nu pot să nu mă gândesc la toate femeile și la toți bărbații care încă se luptă cu infertilitatea. Este ciudat, mai ales după ce mi s-a spus că nu voi rămâne niciodată însărcinată, până la momentul în care am rămas însărcinată și cât de repede se întâmplă totul... Știu că am fost binecuvântată cu cel mai mare cadou pe care îl voi primi vreodată și mă rog ca și tu să îl primești pe al tău. Te iubesc‟. 

Sursă foto: Shutterstock, Instagram -@jessiej / Video: Instagram -@jessiej  



Recente

Gillian Anderson  sursa foto   Shutterstock jpg
Shakira  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2437493777 jpg
ilioara radu pacienta 1 png
shutterstock 2390644165 jpg
casino 8809691 1280 png
vedete  foto   Shutterstock jpg
Afis KHS 2024 jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  19 2024 jpg
Kristina Joksimovic  foto   Instagram jpg
Elle Macpherson  foto   Instagram jpg
Taylor Swift  foto   Instagram jpg
shutterstock 1237299061 jpg
țară frumoasă  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
OCC Atelierele Micul Artist jpeg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
Snapinsta app 459010775 839844778214810 6229842164546905517 n 1080 jpg
Nicole Kidman  foto   Shutterstock jpg
prima zi de școală  foto   Shutterstock jpg