Au devenit mame după ce au trecut printr-un avort spontan. Cine sunt vedetele?

Aceste vedete au adus pe lume copii sănătoși, după ce au trecut prin experiența unui avort spontan. Iată cine sunt celebritățile care nu și-au pierdut speranța că vor deveni mame! 

image

Pierderea unei sarcini nu este o experiență ușoară, însă celebritățile care au trecut prin această situație neplăcută și-au dorit din tot sufletul să devină mame. Lucru care s-a și întâmplat! Aceste vedete au adus pe lume copii sănătoși, iar unele dintre ele când s-au așteptat cel mai puțin. 

Citește și: „Cher, amintiri dureroase: „Am suferit trei avorturi. Primul, la 18 ani” 

Meghan Markle 

Cu un an înainte să devină pentru a doua oară mamă și să o aducă pe lume pe fiica sa, Lilibet Diana, Meghan Markle a suferit un avort spontan. Ea a vorbit despre această experiență pentru „New York Times‟: „Să pierzi un copil înseamnă să porți o durere aproape insuportabilă, pe care și alte persoane o trăiesc, dar despre care foarte puține și vorbesc‟, a mărturisit soția Prințului Harry. 

Pink

Cântăreața Pink a recunoscut în anul 2019 că a pierdut „mai multe‟ sarcini, începând cu vârsta de 17 ani. Potrivit „US Magazine‟, ea a crezut, cu tărie, că va deveni mamă într-o zi și, de aceea, nu a renunțat. „Voi avea un copil‟, spunea cântăreața pentru „USA Today‟. 

„Când i se întâmplă asta unei femei sau unei fete tinere, simți cum te urăște corpul tău, care este rănit și nu face ceea ce ar trebui să facă‟, a spus Pink, care acum este mama a doi copii - Willow Sage Hart, în vârstă de 11 ani și Jameson Moon Hart, în vârstă de 5 ani. 

Vezi și: „Și-a dorit copii, dar n-a avut niciunul. Câte sarcini a pierdut Marilyn Monroe?” 

Shay Mitchell 

Actrița Shay Mitchell a anunțat că a trecut printr-un avort spontan, la 14 săptămâni de sarcină. Ulterior, ea a adus pe lume doi copii sănătoși - pe Hay Mitchell și pe Atlas Noa Babel.

„Acum, este vorba doar despre noi și nu mi-aș dori niciodată să-mi pierd încrederea. Sunt extrem de încrezătoare pentru că un copil crește în mine. Nu mi s-a părut corect să pun doar o fotografie, să spun că sunt însărcinată și să-i fac pe oameni să creadă că totul în viața mea este colorat. Aceasta este viața reală și vreau ca oamenii să vină cu mine în această călătorie‟, a spus actrița când și-a anunțat una dintre sarcini.  

Céline Dion 

Cântăreața Céline Dion a trecut prin multe greutăți, de-a lungul timpului, așa cum a fost pierderea soțului ei, René Angélil și pierderea copilului pe care l-a avut în pântec. În anul 2010, artista a anunțat că este însărcinată cu gemeni, deși trebuia să aducă pe lume tripleți. Ea a pierdut unul dintre bebeluși la începutul sarcinii. 

„Întotdeauna am fost ca o carte deschisă. Este foarte frumos când vrei să fii din nou părinte și pentru mine asta înseamnă că am o legătură cu alte femei care trec prin același lucru‟, a povestit artista, potrivit „Bright Side‟. 

Sursă foto: Pinterest



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg