Jill Biden l-a refuzat pe președintele SUA de 5 ori înainte să-i fie soție

Cu ocazia vizitei pe care Jill Biden o face în România, la finele acestei săptămâni, trecem în revistă relația ei cu președintele american. Când s-au întâlnit cei doi soți și care a fost motivul pentru care Prima Doamnă a Statelor Unite considera că n-ar funcționa deloc o relație cu Joe Biden?

image

Într-un interviu Vogue din 2016, soția președintelui american a povestit când și cum a avut loc prima lor întâlnire și de ce a ezitat să-l ia de bărbat pe Joe Biden.

Sunt căsătoriți de decenii întregi, însă povestea lor de dragoste n-a fost una ca-n filmele romantice, în care ea și el se întâlnesc pentru prima dată și se îndrăgostesc pe loc.

Joe Biden a întâlnit-o pe Jill în 1975, când fratele lui i-a făcut cunoștință cu frumoasa studentă. Însă, cel care avea să devină cel mai important om de pe planetă n-a făcut deloc o impresie frumoasă la prima lor întâlnire amoroasă.  

Prima impresie

„Eram în ultimul an de facultate și mă întâlnisem, până atunci, cu tipi care purtau doar blugi și tricouri, însă el a apărut la ușă îmbrăcat cu o geacă de sport și purta mocasini. Țin minte că m-am gândit imediat că n-o să funcționeze niciodată relația noastră, nici într-un milion de ani”, a început Jill Biden să povestească în Vogue.

„El era cu nouă ani mai mare decât mine!”, a ținut să puncteze Prima Doamnă a Statelor Unite, care va veni vineri în România pentru a se întâlni cu refugiații ucraineni din țara noastră.

Citește și Joe şi Jill Biden, 43 de ani de căsnicie presăraţi cu împliniri şi tragedii. „Am întâlnit, în sfârşit, un gentleman!”

Totuși, atunci când au ieșit împreună la un cinematograf, Jill și-a schimbat părerea despre cel care a vea să-i devină, într-un final, soț. „Ne-am dus să vedem A Man and a Woman, la cinema în Philadelphia, și ne-am înțeles de minune. Când ne-am întors acasă… el mi-a strâns mâna în semn de «Noapte bună!». Apoi m-am dus repede sus, în dormitor, și am sunat-o pe mama, la 1 noaptea, ca să-i spun: «Mama, am întâlnit, în sfârșit, un gentleman!».”

Propunerile unui gentleman

Iar acel gentleman era și el peste măsură de impresionat de tânăra studentă. De fapt, se îndrăgostise așa mult de ea, încât a cerut-o de soție. Și nu o dată sau de două ori, ci de cinci ori până să fie și ea de acord să devină doamna Biden. De ce avea rețineri Jill?

Prima Doamnă a SUA a ezitat să-l ia de bărbat pe Joe Biden din cauza celor doi băieți pe care-i avea acesta, Beau și Hunter.

Fiii lui Biden suferiseră o tragedie sfârșietoare când au trecut printr-un accident auto, cu câțiva ani înainte, și își pierduseră mama, pe mult îndrăgita Neilia, și sora lor de numai un an, Naomi.

image

„Nu încă, nu, nu, nu!”, i-a spus aceasta celui care a cerut-o în căsătorie de cinci ori. Ea mai fusese căsătorită o dată și o altă nuntă nu se număra printre prioritățile ei oricum.

În plus, cum spuneam, nu voia să intre în viața băieților lui Biden fără să aibă certitudinea că relația lor va rezista pe veci.

„Până la acea vreme, eram deja îndrăgostită de cei doi fii ai lui Joe și voiam să știu cu siguranță că mariajul nostru va funcționa perfect, de dragul lor, să nu mai trăiască încă o dezamăgire.

Ei își pierduseră mama și nu suportam să știu că mai pot pierde încă o mamă, dacă noi doi aveam să ajungem la divorț. Așa că, înainte de-a accepta propunerea lui în căsătorie, a trebuit să fiu sigură de relația noastră”, a continuat doamna Biden.

Vezi și  Accidentul în care soţia şi fiica lui Joe Biden au murit i-a adus preşedintelui gânduri suicidale

Ultimatumul

El voia să ajungă la altar cu Jill, însă nu se mai simțea entuziasmat să se prezinte în fața ei, în genunchi, pentru a șasea oară, ca să-i ceară mâna. Așa că a renunțat la idee o vreme, apoi a revenit cu un ultimatum.

image

Președintele american a povestit totul în revista Vogue: „Uite, e ultima dată când te mai cer de soție. Mie nu-mi pasă când ne căsătorim. Dar vreau să se întâmple, să văd că te angajezi să facem asta cândva… Și a fost de acord. Dar a fost nevoie s-o strâng puțin cu ușa…”, a declarat liderul de la Casa Albă.

S-ar putea să te intereseze și FOTO Singura regulă pe care câinii preşedintelui Biden trebuie să o respecte la Casa Albă

Joe și Jill s-au căsătorit în 1977 și au o fiică împreună, pe Ashley. Prima Doamnă a SUA îl sprijină pe soțul său în timpul mandatului său prezidențial cu acceași ardoare cu care l-a încurajat în campanie și-n restul îndelungatei sale cariere politice.

Foto - Shutterstock



Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg