Joe DiMaggio n-a uitat-o niciodată pe Marilyn Monroe. I-a trimis trandafiri la mormânt timp de 36 de ani

1 marilyn png png

„În sfârşit, o s-o văd pe Marilyn din nou!”, au fost ultimele cuvinte rostite de fostul soţ al legendarei actriţe. New York Post a publicat un material despre povestea de dragoste dintre fostul sportiv Joe DiMaggio şi cea mai frumoasă femeie de la Hollywood, subliniind faptul că Joe n-a uitat-o niciodată pe marea iubire din viaţa lui, nici măcar după ce aceasta şi-a dat ultima suflare. Ca dovadă a acestui lucru sunt buchetele de trandafiri roşii pe care DiMaggio le-a trimis în fiecare săptămână din viaţa lui, până când a murit şi el.

Între Marilyn şi cel de-al doilea soţ al ei a existat o legătură care a rezistat chiar şi după ce ea n-a mai fost. Întreaga lume a fost fascinată de cuplul pe care îl formau jucătorul de la New York Yankees şi cea mai mare vedetă de la Hollywood în anii '50, însă dragostea lor n-a încetat după divorţ, dimpotrivă, el era pe punctul de-a o cere din nou în căsătorie cu numai patru zile înainte ca ea să fie găsită fără suflare în patul ei.

O primă impresie proastă

Dar cum a început povestea lor de dragoste? Marilyn nu şi-a dorit iniţial să-l întâlnească pe DiMaggio, când i s-a propus acest lucru, pentru simplul motiv că i se părea un atlet arogant cu care nu voia să aibă nimic de-a face. În ciuda primei impresii pe care şi-o făcuse despre el, actriţa s-a îndrăgostit iremediabil de sportiv, după ce reuşise să-l cunoască puţin, şi a fugit cu el în lume să-şi unească destinul cu al lui la primăria din San Francisco, pe 14 ianuarie 1954.

„Nu cred că a fost o surpriză pentru nimeni. Doar era vorba despre cea mai minunată (n.r. sic) femeie din lume şi cel mai grozav bărbat de pe pământ. Erau perechea perfectă!”, a spus colegul lui Joe, Jerry Coleman, conform celor relatate de PBS.

Totuşi „perechea perfectă” n-a rezistat împreună mai mult de un an. Dar, chiar şi după divorţ, povestea lor de amor a continuat să existe. Motivul despărţirii lor era gelozia lui furibundă pe care Joe şi-a exprimat-o chiar şi atunci când Marilyn a filmat acea secvenţă memorabilă de la metrou, când i se ridică fusta albă şi toată lumea o priveşte admirativ. De fapt, s-au despărţit chiar după acea scenă din filmul The Seven Year Itch. Pur şi simplu, cei doi soţi făceau parte din lumi mult prea diferite.

Cel mai bun prieten

Dar un mariaj eşuat nu distruge complet sentimentele. Atunci când Monroe s-a îmbolnăvit, DiMaggio i-a fost alături, cu toate că nu mai formau un cuplu. A stat la capul patului ei din spital din secunda în care a fost internată. Iar, după ce a fost externată, starul hollywoodian l-a numite pe fostul ei soţ „eroul meu”.

Anii au trecut şi cei doi foşti parteneri de viaţă se apropiaseră din nou atât de mult, încât Joe îşi făcea planuri să o ceară iar în căsătorie. Din păcate, în patru zile, Marilyn a fost găsită fără suflare în patul ei, în 1962. Tot fostul sportiv a fost cel care s-a grăbit să ajungă la ea imediat ce a primit îngrozitoarea veste. A zburat imediat din New York în Los Angeles, i-a identificat trupul neînsufleţit şi a organizat o mică ceremonie funerară pentru marea dragoste a vieţii lui.

La înmormântare, DiMaggio a fost auzit spunând în şoaptă, printre suspine: „Te iubesc! Te iubesc!” Femeia iubită dispăruse complet din viaţa lui, însă Joe şi-a adus aminte de promisiunea pe care i-o făcuse frumoasei blondine când încă erau fericiţi împreună – Marilyn l-a rugat să-i trimită trandafiri în fiecare săptămână, pentru totdeauna, iar el s-a ţinut de cuvânt şi i-a trimis florile preferate până în momentul când a murit şi el, în 1999. Adică vreme de 36 de ani.

Foto - Instagram Marilyn Monroe



Recente

shutterstock 1442475113 jpg
5 nicole kidman shutterstock 1038854833 jpg jpeg
3 zodii ai caror nativi isi gasesc scopul in viata pe 22 octombrie  Sursa foto shutterstock 2325199857 jpg
Ducesa de Argyle, Ducesa de Rutland jpg
Eva Mendes  sursa   Shutterstock jpg
422084653 967484971406469 662969920043316211 n jpg
shutterstock 475653883 jpg
Pamela Anderson  foto   Shutterstock jpg
femeie  foto   Shutterstock jpg
George Michael  foto   Shutterstock jpg
soții Beckham  foto   Instagram jpg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2353299337 jpg
Liam Diddy jpg
shutterstock 2464171741 jpg
Târgul Vrăjitoarelor OCC jpeg
V2 (1) png
P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
Francesca Eastwood  foto   Shutterstock jpg