John Travolta, la un pas de tragedie. A crezut că o să își piardă viața

John Travolta (69 de ani) a trecut printr-un moment terifiant, care l-a făcut să creadă că o să își piardă viața. „Asta este, nu-mi vine să cred că voi muri”, și-a spus actorul în acele clipe îngrozitoare. Ce i s-a întâmplat starului? 

image

Incidentul s-a întâmplat în anul 1992, când actorul John Travolta pilota un avion corporativ. Din cauza unei defecțiuni electrice, aeronava, care se îndrepta spre New York, a aterizat de urgență pe Aeroportul Internațional din Washington, însă până atunci, John Travolta a fost convins să o să își piardă viața. Emoțiile au fost și mai mari, deoarece starul se afla alături de familia lui:

„Știu cum e să crezi că o să mori. Aveam două motoare cu reacție bune, dar nu aveam instrumente, nici electrică, nimic... Am crezut că totul s-a terminat.” „Aveam familia la bord și mi-am spus, asta este, nu-mi vine să cred că voi muri în acest avion!”, a povestit el. 

În cele din urmă, John Travolta a reușit să aterizeze în siguranță folosind frâna de urgență, iar nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Citește și: Cele mai absurde achiziții făcute de vedete: un tanc, dușuri cu vitamina C, un conac pentru câini 

Citște și: Să fi părăsit John Travolta cultul scientologic? După moartea soției, a lăudat centrele medicale care au încercat s-o salveze

Inspirat de incidentul prin care a trecut, starul de la Hollywood a acceptat să apară în scurtmetrajul „The Shepherd”. Filmul spune povestea unui pilot al Royal Air Force, care zboară acasă peste Marea Nordului în Ajunul Crăciunului, dar care este pe cale să își piardă viața din cauza unei defecțiuni electrice, o poveste similară cu cea pe care și John Travolta a trăit-o pe propria piele.

„Când am citit povestea, am rezonat și mai mult cu această experiență pe care am avut-o personal.” „Sunt foarte puține proiecte în care am fost implicat și care mi-au rămas aici (în inima lui), a spus actorul, potrivit „Mirror”. 

John Travolta deține mai multe licențe de pilot, printre care și licența de pilot de linie (ATP). Starul de la Hollywood are cel puțin șapte avioane, inclusiv un Boeing 727 și un Bombardier Challenger 601.  

Sursă foto: Pinterest 



Recente

Caline Dion  foto   Instagram jpg
MAGIC IN THE AIR jpg
Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg