John Travolta, la un pas de tragedie. A crezut că o să își piardă viața

John Travolta (69 de ani) a trecut printr-un moment terifiant, care l-a făcut să creadă că o să își piardă viața. „Asta este, nu-mi vine să cred că voi muri”, și-a spus actorul în acele clipe îngrozitoare. Ce i s-a întâmplat starului? 

image

Incidentul s-a întâmplat în anul 1992, când actorul John Travolta pilota un avion corporativ. Din cauza unei defecțiuni electrice, aeronava, care se îndrepta spre New York, a aterizat de urgență pe Aeroportul Internațional din Washington, însă până atunci, John Travolta a fost convins să o să își piardă viața. Emoțiile au fost și mai mari, deoarece starul se afla alături de familia lui:

„Știu cum e să crezi că o să mori. Aveam două motoare cu reacție bune, dar nu aveam instrumente, nici electrică, nimic... Am crezut că totul s-a terminat.” „Aveam familia la bord și mi-am spus, asta este, nu-mi vine să cred că voi muri în acest avion!”, a povestit el. 

În cele din urmă, John Travolta a reușit să aterizeze în siguranță folosind frâna de urgență, iar nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Citește și: Cele mai absurde achiziții făcute de vedete: un tanc, dușuri cu vitamina C, un conac pentru câini 

Citște și: Să fi părăsit John Travolta cultul scientologic? După moartea soției, a lăudat centrele medicale care au încercat s-o salveze

Inspirat de incidentul prin care a trecut, starul de la Hollywood a acceptat să apară în scurtmetrajul „The Shepherd”. Filmul spune povestea unui pilot al Royal Air Force, care zboară acasă peste Marea Nordului în Ajunul Crăciunului, dar care este pe cale să își piardă viața din cauza unei defecțiuni electrice, o poveste similară cu cea pe care și John Travolta a trăit-o pe propria piele.

„Când am citit povestea, am rezonat și mai mult cu această experiență pe care am avut-o personal.” „Sunt foarte puține proiecte în care am fost implicat și care mi-au rămas aici (în inima lui), a spus actorul, potrivit „Mirror”. 

John Travolta deține mai multe licențe de pilot, printre care și licența de pilot de linie (ATP). Starul de la Hollywood are cel puțin șapte avioane, inclusiv un Boeing 727 și un Bombardier Challenger 601.  

Sursă foto: Pinterest 



Recente

Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit  jpg
Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg