Cele mai absurde achiziţii făcute de vedete: un tanc, duşuri cu vitamina C, un conac pentru câini

Mulți visează la ceea ce ar face dacă ar câştiga un premiu de milioane în timp ce marile vedete ale lumii îşi pun deja visele în practică. Uite ce achiziţii neobişnuite şi-au adus în case!

image

Fanii celor mai apreciaţi artişti de la Hollywood şi ai unor celebrităţi americane sunt dornici să vadă casele acestora, inclusiv mobilierul de lux și colecțiile unice şi de invidiat. Cu un garaj suficient de mare pentru a parc zeci de mașini clasice, cu piscine de dimensiuni uriaşe, casele opulente ale celebrităților uimesc pe oricine.

Arnold Schwarzenegger şi-a adus acasă un tanc militar

Actorul şi fostul guvernator al Californiei s-a antrenat pe tanc în timp ce servea în armata austriacă. În 1991, a plătit 20.000 pentru ca tancul să-i fie expediat la casa lui din California. Mașinăria de 50 de tone a devenit o modalitate de a ține copiii la școală. Fostul culturist folosește vehiculul masiv pentru a atrage fonduri pentru a sprijini educația tinerilor. Schwarzenegger a invitat tinerii dezavantajați să vadă tancul său în timpul unei serii de programe după școală. Cei care au rămas la școală au ajuns şi să conducă tancul.

image

Leonardo DiCaprio are un apartament eco-friendly

Activist ecologic, DiCaprio se doreşte cât mai aproape de natură. În apartamentul său cu două dormitoare din Manhattan, New York, starul are dușuri cu infuzie de vitamina C, o sursă de aer cu aromoterapie circulată şi apă purificată. Se mai poate lăuda cu podea pentru reflexoterapie termică. Aceasta îi susține postura. În plus, are parte de iluminare cu simulare a zorilor și design de iluminare circadiană.

John Travolta şi-a dorit două piste pentru avioane

Actorul în vârstă de 68 de ani este pasionat de aviație, de aceea are două piste care duc până la ușa din față casei lui din Florida. Travolta a sărbătorit recent primirea licenței 737 pe care o alătură celorlaltor două, 747 și 707, pe care le avea deja. Deține șapte avioane printre care se numără un Boeing 707, un Bombardier Challenger 601 şi un Boeing 727.

Paris Hilton le-a făcut câinilor conac

Paris Hilton adoră câinii şi-i răsfaţă cât mai mult. Le-a făcut un conac de 325.000 de dolari construit doar pentru câinii ei. Aceasta este o replică a propriului ei conac şi este amplasat în grădina acestuia, cu vedere la piscină. Conacul are două etaje, încălzire, aer condiționat.

Bill Gates a rezervat o cameră numai pentru o trambulină pentru copii

Este fondatorul Microsoft, deci n-ar trebui să ne mire că are un complex în valoare de peste 127 de milioane de dolari în Washington. Are o piscină de 18 metri, un flux aprovizionat de somon și păstrăv și toate gadgeturile tehnologice la care poate visa cineva. Dincolo de toate acestea, Bill Gates a păstrat o cameră cu tavan înalt în care a montat trambuline și un decor special pentru copii.

FOTO: Instagram/parishilton, schwarzeneggerRecente

kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg