Pactul făcut de Olivia Newton-John cu Dumnezeu ca să nu-și piardă unicul copil

Atât în filmul care a consacrat-o, „Grease”, cât și în viața reală, regretata actriță a avut destul de mult de suferit. Însă nu s-a dat bătută până în ultima clipă de viață și a luptat pentru viața ei și unicului ei copil cum a știut ea mai bine.

olivia newton john jpeg

Ca star pop, cel mai mult s-a bucurat de succes în anii ’70 și ’80, iar faima ei a explodat de-a dreptul după lansarea filmului „Grease”, în 1978. Însă cariera starului hollywoodian a fost pusă pe loc secund în momentul în care a primit primul ei diagnostic de cancer și și-a început lupta de 30 de ani cu nemiloasa boală.  

Cancerul a răpus-o într-un final, pe 8 august 2022, Olivia Newton-John lăsând în urma ei realizări profesionale și personale memorabile, dar și momente extrem de dificile, adevărate tragedii prin care a trecut. După mai multe pierderi de sarcină spontane, vedeta a reușit să aducă pe lume singurul ei copil – pe Chloe Lattanzi. Sarcina n-a fost lipsită de probleme, Olivia fiind în pragul de-a pierde fătul din cauza unor complicații gestaționale.

Actrița n-a detaliat niciodată despre complicațiile care i-au pus în pericol viața fătului pe care-l purta în pântec, însă e limpede că a trecut prin momente disperate ca gravidă. De fapt, ajunsese să facă un pact cu Dumnezeu, ca să-și salveze copilul.

Olivia a inventat o rugăciune, în care i-a cerut Celui de Sus să-i protejeze fetița. În schimbul salvării vieții lui Chloe, vedeta și-a luat angajamentul în fața lui Dumnezeu de-a rosti în fiecare zi din viața ei „Rugăciunea Domnului”. Și exact asta a făcut, și-a ținut promisiunea făcută în fața lui Dumnezeu tot restul vieții ei.

Olivia Newton John şi fiica ei (Foto: TNYF/WENN/Reuters) jpeg

Micuța Chloe Lattanzi s-a născut în 1986 și avea 36 de ani când și-a pierdut mama. Cele două au avut o relație strânsă, iar Olivia i-a fost alături fiicei ei în cele mai complicate perioade din viața ei, când s-a luptat cu dependența de droguri, anxietatea, depresia și tulburările alimentare.

Mai mult, Chloe s-a urcat pe acenă alături de cea care i-a dat viață și și-a creionat propria carieră artistică cu ajutorul Oliviei Newton-John. Iar acum îi duce dorul teribil de mult. Ca noi toți, de altfel.



Recente

Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg