Jurnalista Mihaela Moise a avut dureri mari în timpul naşterii

1 84275 original jpg jpeg

A născut recent o fetiţă frumoasă şi sănătoasă. Dar jurnalista Mihaela Moise a avut dureri mari în timpul naşterii şi nu le poate uita. Aceasta a mărturisit prin ce a trecut în ziua în care a născut. 

Invitată în cadrul emisiunii de noapte de la Antena 1, Mihaela Moise a vorbit despre viaţa de mămică. Jurnalista, prietenă bună cu Dan Capatos, a născut de două ori: natural, apoi prin cezariană. Aceasta susţine că durerile au fost oribile.

Jurnalista Mihaela Moise, dureri la naştere

„A fost groaznic. Am născut de două ori. Am născut natural şi prin cezariană. Mi s-a rupt apa la salon. Viitorul soţ era în drum spre salon, nu am vrut să-i spun iniţial, pentru că pe mine nu mă durea nimic. Era totul bară la bară. Am sunat la salvare, dar nu a venit niciuna după 40 de minute. Eu trebuia sa nasc pe 20 decembrie. La ora 20 m-au luat durerile. Am avut contracţii ore întregi şi după mi-au băgat un cateter în coloană, a fost foarte dureros. O oră jumătate m-am chinuit să nasc natural, dar nu am putut. Aveam un geam şi voiam să mă arunc pe geamul ăla de durere.

image

Naşterea naturală nu e atât de dureroasă la termen, dar fata mea era prea mică şi nu era la termen şi nu se putea împinge singură. Le-am spus că leşin şi nu mai pot. Acum sunt bine. A avut 2,400 kg. Au scos-o la limită. Tot travaliul pe care l-au avut m-a ajutat pentru că ea şi-a dezvoltat plămânii şi nu a mai fost nevoie să fie băgată la incubator. La cezariană au fost complicaţii că s-au chinuit medicii greu să o scoată. Eu am avut două anestezii”, a spus Mihaela Moise la „XNS”.

image

Jurnalista Mihaela Moise s-a logodit

Bruneta pare ca şi-a găsit jumătatea. Mihaela Moise s-a logodit cu iubitul ei. Aceasta a publicat informatia pe contul ei de Facebook. Mihaela Moise si-a schimbat statul din single in logodita cu Valy Valy.

image

Apoi a publicat o serie de imagini cu fiica ei, dar si cu inelul primit de la viitorul ei sot. ”Viata noastra incepe cu tine! Katia Dimitria Elena”, a scris Meme pe Facebook.

image


Recente

prenume bebelus jpg
Ivanka Trump, Donald Trump sursa  Shutterstock jpg
Ce averi au celebritățile de la Hollywood jpg
actrița Jessica Alba sursa  Shutterstock jpg
Click jpeg
1 printul william shutterstock 1288925734 jpg jpeg
kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg