Justin Bieber, dezamăgit de soție? Ce așteptări a avut de la Hailey

Primii doi ani de căsnicie au reprezentat o provocare pentru cântărețul Justin Bieber (28 de ani). Artistul a dezvăluit că avea alte așteptări cu privire la beneficiile pe care mariajul i le-ar fi putut aduce. De ce a spus acest lucru? 

image

În anul 2018, Justin Bieber și modelul Hailey Baldwin și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii cu fast, la un hotel de lux, din Carolina de Sud. Povestea lor de dragoste părea a fi desprinsă din filme, însă timpul a dovedit că nu a fost lipsită de provocări. Ulterior, ei au vorbit deschis cu privire la problemele cu care s-au confruntat în căsnicie. 

Concret, la doar un an de la ceremonia din Carolina, cei doi au declarat că merg la terapie de cuplu. „Primul an de căsătorie a fost foarte greu‟, spunea Justin. De altfel, Hailey a confirmat cele spuse de soțul său, când și-a deschis sufletul într-un interviu pentru „Vogue‟: „Căsnicia este foarte dificilă…‟, declara fotomodelul, în anul 2019. 

Citește și: Justin Bieber, acuzat de abuz sexual. Ce a răspuns vedeta

De curând, Justin a făcut noi declarații cu privire la relația lor. 

Justin Bieber: „Am crezut că acest mariaj...‟

Cântărețul a vorbit recent, într-un interviu, pentru „People‟, despre concepțiile greșite pe care le-a avut în momentul în care s-a căsătorit. Justin a crezut inițial că mariajul cu Hailey îi va rezolva problemele de natură emoțională, lucru care nu s-a întâmplat: „Am crezut că acest mariaj îmi va rezolva toate problemele și nu s-a întâmplat‟, a spus el. 

Numindu-se „ipocrit‟, el a adăugat: „La început, îți dorești să-ți rezolve soția lucrurile pe care tu nu le-ai rezolvat. Este greu să te uiți în oglindă și să realizezi că nu ești tu persoana care credeai că ești‟

Ne amintim că, în trecut, Justin a mai vorbit despre problemele sale de natură emoțională. Într-o postare pe Instagram, artistul a spus că nu este „mulțumit‟ de viața profesională, însă încearcă, mai întâi, să-și rezolve problemele personale: „Muzica este foarte importantă pentru mine, dar nimic nu este înaintea familiei mele‟, a scris el. De asemenea, la începutul relației cu Hailey, artistul a fost surprins de paparazzii plângând în public, în timp ce partenera sa era lângă el. 

FOTO: Shutterstock 



Recente

shutterstock 2390644165 jpg
casino 8809691 1280 png
vedete  foto   Shutterstock jpg
Afis KHS 2024 jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  19 2024 jpg
Kristina Joksimovic  foto   Instagram jpg
Elle Macpherson  foto   Instagram jpg
Taylor Swift  foto   Instagram jpg
shutterstock 1237299061 jpg
țară frumoasă  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
OCC Atelierele Micul Artist jpeg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
Snapinsta app 459010775 839844778214810 6229842164546905517 n 1080 jpg
Nicole Kidman  foto   Shutterstock jpg
prima zi de școală  foto   Shutterstock jpg
Denisa si Flick 2 jpeg
shutterstock 2116255859 (1) jpg
Visurile nativilor a trei zodii se implinesc pe 7 septembrie  Sursa foto Pixabay imagination 8825242 1280 jpg
Prințul William Foto Getty Images (5) jpg