Justin Bieber, dezamăgit de soție? Ce așteptări a avut de la Hailey

Primii doi ani de căsnicie au reprezentat o provocare pentru cântărețul Justin Bieber (28 de ani). Artistul a dezvăluit că avea alte așteptări cu privire la beneficiile pe care mariajul i le-ar fi putut aduce. De ce a spus acest lucru? 

image

În anul 2018, Justin Bieber și modelul Hailey Baldwin și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii cu fast, la un hotel de lux, din Carolina de Sud. Povestea lor de dragoste părea a fi desprinsă din filme, însă timpul a dovedit că nu a fost lipsită de provocări. Ulterior, ei au vorbit deschis cu privire la problemele cu care s-au confruntat în căsnicie. 

Concret, la doar un an de la ceremonia din Carolina, cei doi au declarat că merg la terapie de cuplu. „Primul an de căsătorie a fost foarte greu‟, spunea Justin. De altfel, Hailey a confirmat cele spuse de soțul său, când și-a deschis sufletul într-un interviu pentru „Vogue‟: „Căsnicia este foarte dificilă…‟, declara fotomodelul, în anul 2019. 

Citește și: Justin Bieber, acuzat de abuz sexual. Ce a răspuns vedeta

De curând, Justin a făcut noi declarații cu privire la relația lor. 

Justin Bieber: „Am crezut că acest mariaj...‟

Cântărețul a vorbit recent, într-un interviu, pentru „People‟, despre concepțiile greșite pe care le-a avut în momentul în care s-a căsătorit. Justin a crezut inițial că mariajul cu Hailey îi va rezolva problemele de natură emoțională, lucru care nu s-a întâmplat: „Am crezut că acest mariaj îmi va rezolva toate problemele și nu s-a întâmplat‟, a spus el. 

Numindu-se „ipocrit‟, el a adăugat: „La început, îți dorești să-ți rezolve soția lucrurile pe care tu nu le-ai rezolvat. Este greu să te uiți în oglindă și să realizezi că nu ești tu persoana care credeai că ești‟

Ne amintim că, în trecut, Justin a mai vorbit despre problemele sale de natură emoțională. Într-o postare pe Instagram, artistul a spus că nu este „mulțumit‟ de viața profesională, însă încearcă, mai întâi, să-și rezolve problemele personale: „Muzica este foarte importantă pentru mine, dar nimic nu este înaintea familiei mele‟, a scris el. De asemenea, la începutul relației cu Hailey, artistul a fost surprins de paparazzii plângând în public, în timp ce partenera sa era lângă el. 

FOTO: Shutterstock Recente

Patricia Taylor si Keanu Reeves   shutterstock 95848498   crop png
Vedete jpg
eurovision shutterstock 2148569303 jpg
Chris Rock shutterstock 68551117 jpg
pizza miros shutterstock 1160070121 jpg
nunta printesa diana si printul charles jpeg
horoscop shutterstock 1740543341 jpg
01   coperta cf10 page 0001 jpg
hitler shutterstock 754279543 jpg
camilla parker jpeg
Cupluri jpg
6 shirley temple profimedia 0098284926 jpg jpeg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Anne Hathaway jpg
Un manuscris al lui Albert Einstein în care calcula teoria relativităţii a fost vândut la licitaţie pentru o sumă record jpeg
Brad Pitt jpg
mercur retrograd png
1 elon musk jpg jpeg
Salma Hayek jpeg