Modele interzise pe aplicațiile de întâlniri din cauza pozelor prea sexy

E posibil să arăți atât de bine, încât să nu te dorească nimeni? Ei bine, câteva domnișoare superbe se confruntă exact cu această problemă. Ele susțin că fizicul lor ireal de frumos le împiedică să-și găsească fericirea în dragoste.

image

Elizabeth Marie Chevalier, de 27 de ani, este un model Playboy din San Diego, California, care e de părere că bărbații sunt intimidați de ea și nu îndrăznesc să o invite în oraș. Mai mult, aceștia nu înțeleg de ce ea poartă îmbrăcăminte așa sumară pe conturile ei sociale și nu-și imaginează că pozatul într-un bikini poate fi parte a serviciului pe care-l are ea. La fel de bine, cei interesați de ea nu pot trece de faptul că este atât de frumoasă și nici nu încearcă să descopere alte aspect ale vieții și personalității ei.

Alaw Haf, de 24 de ani, din Mold, Wales, câștigă în jur de 44.000 de lire sterline pe an pe OnlyFans, însă este dezamăgită pentru că a fost scoasă de pe aplicațiile de întâlniri amoroase pentru simplul fapt că fotografiile ei sunt atât de frumoase, încât nu par reale.

Povești de viață reale cu poze... ireale

Tahlia Paris, de 24 de ani, din Los Angeles, California, a avut o experiență asemănătoare cu Bumble, altă aplicație de dating, care i-a scos imeadit imaginile postate pe motiv că sunt false. Tânăra susține că alesese niște fotografii în care apărea îmbrăcată normal, fără să dea prea mult de bănuit ce corp super sexy se afla sub hainele ei, tocmai pentru că-și dorea să fie luată în serios și nu voia să fie judecată în jucție de servciul ei de model.

Tahlia Paris este singură de patru ani și spera că-și poate găsi jumătatea pe site-urile de întâlniri amoroase, dar a fost, pur și simplu, șocată, când a descoperit că nu i s-a permis accesul pe astfel de aplicații. “Am fost pe acea aplicație doar câteva ore…”, s-a plâns modelul care lucrează și ca DJ. “Pozele postate erau foarte normale. Una era un selfie cu mine, alta era o fotografie pe care o prietenă mi-o făcuse la plajă… Voiam ca bărbații să nu mă aleagă pentru că sunt model profesionist, ci pentru că sunt o fată obișnuită, care-și dorește să-și găsească sufletul pereche”, explică Paris.

Carieră de succes vs. împlinirea personală

Elizabeth Marie Chevalier, de 27 de ani, din San Diego, California, are aproape 3 milioane de urmăritpri pe Instagram și e de părere că felul în care arată nu e deloc un atuu, ci un obstacol în găsirea fericirii în amor. Modelul Maxim și Playboy n-a fost implicat în nicio relație sentimentală în ultimele șase luni și, chiar și atunci când este într-o întâlnire amoroasă, bărbatul respectiv nici măcar nu știe cum să-i vorbească, cum să se poarte normal în prezența ei.

“E greu să mergi la întâlniri amoroase. Bărbații se tem pentru simplul fapt că eu sunt frumoasă!”, pune ea punctul pe i. “Mi s-a spus că-i intimidez pe bărbați pentru că sunt înaltă, frumoasă și am o personalitate puternică”, declară Elizabeth în www.DailyMail.com. “Cei care-și fac totuși curaj să mă abordeze sunt prea încrezători în ei înșiși, egoiști și preocupați doar de propria persoană și mă doresc ca pe un trofeu, nimic altceva”, continua ea să explice.

Dezavantajul de-a fi prea frumoasă

“Știu că port bikini online, dar fac reclamă unor produse, asta e munca pe care o fac eu, n-am încotro. Și se întâmplă să arăt și foarte bine în timp ce fac asta…”, conchide ea.

Alaw Haf a fost scoasă și ea de pe aplicațiile Tinder, Bumble și Hinge pentru că i s-a spus că fotografiile cu ea nu sunt adevărate. “N-aș posta niciodată ceva jignitor sau prea obraznic, însă e greu să găsesc poze cu mine în care să nu port costum de baie sau lenjerie intimă, când asta fac eu 90% din timp – reclamă unor astfel de produse, pentru asta sunt plătită…”, explică și Alaw.

Foto - Instagram



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg