Kaley Cuoco, pe punctul de-a se bate cu o femeie care-i criticase stilul de parenting

Actrița din „Bing Bang Theory” își crește copilul cum vrea ea, însă acest lucru era cât pe ce să stârnească o bătatie între ea și o femeie care i-a criticat stilul de parenting.

image

Vedeta de la Hollywood nu ascultă niciun sfat din partea nimănui atunci când vine vorba despre creșterea fiicei ei. De când a adus-o pe lume pe fetița ei, Matilda, nu mai pleacă urechea la îndemnurile pe care le au cei de lângă ea în privința educației pe care să i-o dea copilului său.

„Din secunda în care am aflat că sunt însărcinată, mi-am spus mie însămi că vom face lucrurile cum vrem noi”, le-a dezvăluit Cuoco jurnaliștilor de la ET, la premiera din Los Angeles a celui mai recent film al ei, „Role Play”, zilele trecute.

„Am senzația că am învățat tot ce e de învățat, în plus copilul tău e copilul tău și nu un copil oricare. Iar tu, ca părinte, ești tu, nu alt părinte, iar copilul meu poate are nevoie de altceva decât are nevoie copilul altcuiva”, a continuat să explice actrița.  

Kaley Cuoco a adus-o pe lume pe Matilda în martie 2023, iar tatăl fetiței este partenerul ei de viață Tom Pelphrey. „Asta e ceea ce am făcut noi și ne-a mers de minune așa. Așa că sfatul meu pentru mămici este să nu dea sfaturi altor mămici”, a conchis vedeta.   

Declarațiile pe care le-a făcut actrița au apărut după ce a avut un incident cu cineva legat de felul în care se comportă ea cu fiica ei. Cuoco a povestit ce-a pățit când a călătorit pentru prima dată cu avionul cu Matilda: „Nu am fost niciodată destul de deschisă să ascult ce au de spus alte mămici și să le răspund cum aș considera necesar, pentru că e prea intens pentru mine așa ceva”, a recunost pentru ET. „Ar fi prea multe întrebări și probabil furie și n-aș vrea să mă confront cu așa ceva”, a spus ea.

Ce s-a întâmplat în acel zbor? Actrița a dezvăluit că fetița ei de 9 luni avea nevoie de zgomot alb ca să adoarmă și Cuoco și Pelphrey au luat cu ei un dispozitiv care face zgomot alb, în zborul pe care l-au avut cu fiica lor de Ziua Recunoștinței.

image

Când Matilda a început să plângă, mama ei a scos aparatul și i-a dat drumul. Copilul s-a liniștit și a dormit, doar că o stewardeză i-a spus că unul dintre pasageri s-a plâns de mașinăria care făcea zgomot și a rugat-o s-o închisă. „Simțeam cum Tom avea o atitudine de genul – dacă pasagerul nu vrea să audă dispozitivul de făcut zgomot alb, atunci să stea cu copilul care plăgea în brațe”, a spus vedeta.

„Ni se umflaseră venele de nervi. Nu-mi venea să cred că ni s-a cerut să închidem aparatul! Era așa de furioși!”, a declarat Kaley Cuoco.  

foto - Shutterstock



Recente

Rihanna (1) jpg
Kanye West  foto   Shutterstock jpg
Dudley Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2249337991 jpg
Snapinsta app 462030422 18022603226581291 5365278647779100844 n 1080 jpg
Viata de roman a vloggeritei Anyta  Sursa foto arhiva personala jpg
Laura, Ada si Adela Retreat Vama Veche  jpg
terapia prin țipăt  foto   Shutterstock jpg
Brittany Murphy  foto   Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr  21   2024 jpg
7 michael jackson si lisa marie presley profimedia 0035714503 jpg jpeg
2 semne zodiacale cu noroc la bani in octombrie 2024  Sursa foto shutterstock 2278530341 jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Halle Berry  foto   Shutterstock jpg
OCC Matilda jpeg
Mariah Carey  foto   Shutterstock jpg
Ciocolata Dubai  Sursa foto shutterstock 2515426331 jpg
Tizi Hodson jpg
Pamela Anderson jpg
Leonardo DiCaprio și dublura lui, Roman Burtsev  foto   Shutterstock, Instagram jpg