Kate Winslet urăşte să filmeze nud

1 49402 original jpg jpeg

Kate Winslet (35 de ani) nu este o fană a scenelor de nuditate. Dimpotrivă, actriţa descrie momentele în care filmează astfel ca fiind “complet bizare” şi “lipsite de etică”.

Unii vor spune că a început şi Kate Winslet să facă pe pudica,după ce toată lumea a văzut scenele cu ea nud din “Mildred Pierce”,ca să nu mai vorbim de cele din “Titanic”.

Dar declaraţiile lui Kate nu sunt exagerate. Deşi spune,într-un interviu pentru revista V,că momentele de filmare nud i se par “complet bizare” şi “lipsite de etică”,ea nu e deloc drastică. "Urăsc scenele de nuditate! Totuşi, să nu fiu înţeleasă greşit, pur şi simplu merg înainte şi spun «Oh, la dracu', hai s-o facem» şi pac!",mai spune ea,potrivit contactmusic.com.

Adică,deşi nu-i plac,nici nu face mofturi. Atât că vrea să scape cât mai repede de ele,atunci când fac parte dintr-un rol:"Dacă te plângi de aceste scene sau le tărăgănezi, nu vor dispărea pur şi simplu. Este un lucru profund bizar",a maispus ea.

Kate Winslet se luptă cu stări de nervozitate la începutul fiecărui proiect,dar speră că va juca în continuare în roluri dificile,pentru că doar aşa îşi poate păstra entuziasmul pentru actorie. Mai spune că nu are ce învăţa din rolurile uşoare,iar pe ea povestea asta cu învăţatul chiar o interesează.

Deşi a interpretat personaje complexe,cel mai cunoscut rol al ei rămâne cel al aristocratei Rose,din “Titanic”.



Recente

Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg