Khloé Kardashian spune stop dietelor! Mâncatul pe fond emoţional i-a adus complexe fizice

1 khloe kardashian jpg jpeg

Fanii care au urmărit activitatea familiei Kardashian în serialul „Keeping up with the Kardashians‟, mai bine de 20 de sezoane, cunosc deja lupta pe care Khloé Kardashian a avut-o cu propriul corp. În dorinţa de a arăta impecabil, ea a ţinut numeroase diete, care i-au făcut mai mult rău. De curând, Khloé a vorbit deschis despre lupta ei cu mâncatul emoţional. Cum a afectat-o?

Într-un interviu pentru publicaţia Health, Khloé Kardashian a spus că dintotdeauna a avut o relaţie cu mâncatul emoţional. Pentru a avea un corp de mărimea 90-60-90 şi pentru a scăpa de etichete, precum: „sora grasă‟ sau „sora urâtă‟, Khloé ţinea numeroase diete drastice, dar care se dovedeau a fi un eşec, deoarece atunci când era supărată, nervoasă sau stresată, ea se refugia tot în mâncare şi pierdea lupta cu kilogramele.

„Mereu am avut o relaţie nesănătoasă cu mâncarea. Când eram mai tânără şi eram tristă, mâncam mult pe fond emoţional. Apoi, mă uram pentru felul în care mă simţeam după aceea. Aproape că mă pedepseam pentru că îndrăznisem să mănânc acele chipsuri‟,  a spus vedeta.

stanga
dreapta
2 khloe kardashian jpg jpeg

La fel ca toţi oamenii care îşi doresc să arate impecabil, Khloé a încercat toate dietele pentru a afla care dintre ele o va face fericită şi sănătoasă: „Am încercat orice dietă din lume. Mai ştiţi când Beyonce a făcut populară dieta cu suc de lămâie şi cu piper cayenne? Imediat am încercat-o‟.

În final, Khloé a găsit secretul pentru un trup perfect

Pentru că timpul a trecut, Khloé a înţeles că secretul unui corp sănătos şi frumos constă în schimbarea stilului de viaţă. Ea le transmite tuturor fanilor că nu vor avea succes cu dietele drastice, ci doar cu ajutorul obiceiurilor sănătoase:

„Când am decis să merg la sală, am decis să fac o serie de schimbări în stilul meu de viaţă. De exemplu, timp de o săptămână, am tăiat zahărul de pe listă, apoi am spus că voi încerca să nu mai consum zahăr timp de o lună. După aceea, am încercat să adaug în stilul meu de viaţă o altă schimbare sănătoasă. Secretul constă în practicarea zilnică de obiceiuri sănătoase, este vorba de un stil de viaţă, nu despre o dietă. Acum am trecut într-o altă etapă din viaţa mea‟, a mărturisit vedeta.

2 khloe kardashian jpg jpeg

(Khloé Kardashian)

Sursă foto: Pinterest, Instagram Recente

Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg
Kate Hudson jpg
Kate Middleton în verde OK Mag jpg
andreea mantea
profetie   shutterstock 430507258 jpg
minciuna   shutterstock 1929158141 jpg
kim kardashian fata jpg
aursiargintaec@clickpentrufemei ro jpg
ZM RO elderflower Advertorial 900x500px LO 01 1 jpg
Vedete jpg
Angelina Jolie si copiii jpg
Hamlet jpg
horoscopul verii shutterstock 2146570531 jpg
Estee Lauder profimedia 0101843304 jpg
vis   cuplu   heart g2606d5f48 1280 jpg
Nicole Kidman si Tom Cruise jpg
Mark Twain jpg
foto vladimir putin jpg