Kim Cattrall, ajutată de mama ei să supraviețuiască la Hollywood

Samantha Jones din „Totul despre sex” este o veterană la Hollywood, începându-și cariera actoricească în anii ’70 și fiind încă extrem de activă în fața camerei, la 67 de ani. Dar nu i-a fost ușor!

image

Are aproape 70 de ani, dar este plină de energie și optimism, bifând proiect după proiect la Hollywood, după succesul răsunător înregistrat cu serialul „Totul despre sex”. A jucat alături de Robert DeNiro în „About My Father” și a strălucit în „Glamourous”, difuzat de Netflix. Cu alte cuvinte, n-a ieșit la pensie și nici nu dă semne de oboseală. Iar stâlpul ei a fost întotdeauna mama ei.  

Mama lui Kim Cattrall, Shane Cattrall, s-a stins din viață în 2022, dar i-a lăsat fiicei sale sfaturi eficiente de-a trece prin viață în cel mai plăcut mod posibil. Shane a învățat-o pe fiica sa celebră să-și spună cuvântul în orice situație, să se apere singură când i se face o nedreptate, iar Kim a ajuns să pună în practică sfatul mamei chiar și în disputa avută cu colega ei de pe platoul „Totul despre sex”, Sarah Jessica Parker.

Cele două protagoniste ale serialului de mare succes, Kim Cattrall și Sarah Jessica Parker, s-au luat la harță când ne așteptam mai puțin, iar acuzele pe care și le-au adus cele două actrițe au ținut prima pagină a tabloidelor o bună bucată de vreme. Cattrall a acuzat-o pe Parker că se dădea o persoană drăguță, când nici vorbă de așa ceva.

Hollywoodul este un loc neprietenos pentru cei slabi de înger, nu multă lume rezistă în Cetatea Filmului fără să-și piardă familia, mariajul, averea sau… mințile. Mama lui Kim n-a fost vreo vedetă, dar a știut exact ce s-o sfătuiască pe actriță atunci când simțea că-i fugea pământul de sub picioare. „Idolul meu a fost întotdeauna mama mea”, a dezvăluit vedeta de la Hollywood în ediția grecească a revistei Vogue.

Mama lui Cattrall a suferit din cauza depresiei, dar, chiar și așa, starea apăsătoare pe care o avea adesea nu i-a influențat viziunea asupra vieții în general. Shane Cattrall s-a chinuit o viață întreagă să-și mențină serviciul, să aducă acasă destui bani pentru a-și crește copilul și, chiar și atunci când situația devenea extrem de dificilă, nu renunța la un lucru simplu – să-și mențină tot timpul privirea sus.

Iar aceasta lecție de viață i-a predat-o și lui Kim. „Îi sunt recunoscătoare mamei mele pentru faptul că m-a învățat cum să mă apăr și cum să nu le permit altora să dea tonul în viața mea, să controleze ei situația”, a continuat actrița pe același ton recunoscător.

Sfaturile lui Shane au fost binevenite când Kim s-a certat cu Sarah Jessica și scandalul a apărut în presă. Cattrall a recunoscut, într-un interviu din 2017, că nu se înțelegea cu colega ei de breaslă și că n-a fost niciodată prietenă cu ea. Mai mult, aceasta a precizat că SJP n-a fost niciodată drăguță cu ea. „Pur și simplu, sunt de părere că putea să se poarte mai drăguț de-atât. Nu înțeleg care e problema ei”, a continuat Kim să toarne gaz pe foc.

image

Presa a portretizat-o pe Kim Cattrall ca o divă din moment ce a refuzat să mai participe la realizarea celui de-al treilea film „Totul despre sex”, în 2016. Ea a spus presei că refuzul ei de-a o mai juca pe Samantha Jones a dus la anularea proiectului. Kim a explicat că nu-și mai dorea să joace același rol și să lucreze în aceleași condiții care lăsau de dorit.

Anul care a urmat, după ce și-a pierdut fratele, Kim și-a luat inima în dinți și a acuzat-o pe Parker, pe Instagram, că se preface că e „o fată bună”. „Mama m-a întrebat azi când mă lasă și pe mine în pace ipocrita de Sarah Jessica Parker”, a scris actrița la postarea sa. Se pare că Kim a știut cum să-și ia singură apărarea într-un scandal hollywoodian care putea să-i distrugă cariera. Dar sfatul pe care i l-a dat mama ei a funcționat și, drept urmare, Cattrall se bucură acum de noi și interesante proiecte la Hollywood.

foto - Shutterstock



Recente

George Michael  foto   Shutterstock jpg
soții Beckham  foto   Instagram jpg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2353299337 jpg
Liam Diddy jpg
shutterstock 2464171741 jpg
Târgul Vrăjitoarelor OCC jpeg
V2 (1) png
P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
Francesca Eastwood  foto   Shutterstock jpg
Rihanna (1) jpg
ketchup  foto   Shutterstock jpg
Kanye West  foto   Shutterstock jpg
Dudley Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2249337991 jpg
Snapinsta app 462030422 18022603226581291 5365278647779100844 n 1080 jpg
Viata de roman a vloggeritei Anyta  Sursa foto arhiva personala jpg
Laura, Ada si Adela Retreat Vama Veche  jpg
terapia prin țipăt  foto   Shutterstock jpg