O sfântă! Jennifer Garner i-a oferit încălțările din picioare unui om al străzii

Fosta soție a lui Ben Affleck a sărit în ajutorul unui om care trăiește pe străzi, iar fapta ei bună a fost surprinsă de paparazzi.

image

Jennifer Garner se afla în mașina ei într-o parcare din Santa Monica Beach, California, când a văzut un om al străzii într-un scaun cu rotile. Emoționată, a deschis geamul mașinii și a început să vorbească cu persoana cu handicap evident. Actrița de 51 de ani a stat de vorbă cu anonimul norocos, după care i-a oferit o pungă cu câteva obiecte esențiale vieții de zi cu zi, pe care se întâmpla s-o aibă cu ea în mașină.

Coborând din mașină, vedeta de la Hollywood și-a dat seama că omul străzii era desculț și atunci a făcut un gest care a uimit o lume întreagă – i-a dat acestuia o pereche de șosete și, mai mult de-atât, i-a pus ea în picioare șosetele respective. Impresionată de cel din fața ei, Jennifer și-a scos încălțările pe care le avea în picioare și a încercat să-l încalce cu ele pe omul străzii. Din păcate, îi erau prea mici.

„Cât porți la picior?”, l-a întrebat preocupată vedeta de la Hollywood pe paparazzi care o tot fotografia. „Pot să cumpăr încălțările tale și să i le dau omului acestuia?”, a întrebat actrița.  „Vrei să-i dau încălțările mele? I le dau, nu trebuie să-mi dai niciun ban pe ele”, i-a răspuns fotograful încântat de idee.

După ce Garner l-a încălțat pe omul străzii cu noii lui adidași, și-a dat seama că avea o pătură în portbagaj și s-a dus repede ca s-o ia și să i-o ofere celui care n-avea nimic pe lume decât cămașa de pe el.

image

Jennifer Garner este cunoscută pentru proiectele caritabile în care se implică adesea. Fosta soție a actualului soț al lui Jennifer Lopez a organizat, când a împlinit 50 de ani, un mic eveniment filantropic acasă la ea - a oferit gratis mâncare celor care nu au parte de așa ceva zilnic. Actrița l-a implicat și pe iubitul ei, John Miller, în acest proiect lăudabil, iar fiica sa cea mare, Violet, de 17 ani, i-a fost, de asemenea, alături vedetei extrem de generoase. 

Jennifer are trei copii, pe Violet (17 ani), Seraphina (14 ani) și pe Samuael (11 ani), cu fostul ei soț, Ben Affleck, alături de care a fost zărit, zilele trecute, în ipostaze destul de apropiate. Oare JLo știe că foștii soți sunt încă destul de apropiați sau îi iartă lui Garner orice gest drăguț la adresa soțului ei, atât timp cât vine din inimă, iar Jennifer Garner este o persoană extrem de caldă și de binevoitoare cu toată lumea, inclusiv cu bărbatul pe care l-au iubit amândouă?

foto - Shutterstock



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg