Kim Kardashian, criticată de foștii iubiți. „Vrea să arate bestial în timpul sexului”

De pe vremea când era asistenta lui Paris Hilton, vedeta de reality show a tot ieșit cu câte ceva în evidență. Între timp, și-a construit propriul imperiu, dar și o reputație de devoratoare de bărbați, iar cei care i-au trecut prin dormitor nu s-au putut abține și au criticat-o sau lăudat-o pe Kim după cum au considerat potrivit.

image

Femeile vor să fie ca ea, iar bărbații vor să fie cu ea! Cam la asta se reduce caracterizarea lui Kim. Însă, foștii ei iubiți au avut mai multe de spus despre cea care este faimoasă pentru simplul fapt că este faimoasă.

T.J. Jackson este nepotul regretatului Rege Pop și a avut o mică aventură cu Kardashian. De fapt, a fost cel cu care Kim și-a pierdut virginitatea, la 14 ani, el fiind doar cu doi ani mai mare decât ea.  

În timpul emisiunii „Sway's Universe”, T.J. Jackson a început să povestească despre prima lui iubită: „Kim a mers la balul de absolvire al liceului cu mine și eu am mers cu ea, la al ei. Am fost împreună câțiva ani, în liceu”. În perioada în care formau un cuplu, nepotul lui Michael Jackson și-a pierdut mama, pe Delores, care a fost omorâtă, susține ABC News. Iar Kim a reușit să-i fie alături îndureratului ei iubit în cea mai grea perioadă din viața lui. Deci primul ei iubit a avut numai cuvinte de laudă la adresa focoasei brunete!

Primul soț al lui Kim a fost Damon Thomas, care i-a fost partener de viață timp de patru ani, din 2000 până în 2004. Se pare că Damon a întâlnit-o pe Kardashian în adolescență, când frecventa ferma Neverland a lui MJ.

„A fost o iubire de tineri”, spune cel despre care Kim n-are o părere prea bună. Sau, cel puțin, nu vedea cu ochi buni mariajul lor petrecut mult prea devreme. Cei doi amorezi au fugit în Las Vegas ca să-și oficializeze relația, iar Kim n-avea mai mult de 19 ani atunci. În impul emisiunii ei, „ Keeping Up with the Kardashians”, vedeta a recunoscut că luase droguri când a ajuns la altar și că nu știa prea bine ce făcea. El s-a supărat mult pe ea după ce-a auzit-o vorbind așa despre căsnicia lor. „Dacă rămâni cu cineva aproape 5 ani nu cred că mai e vorba despre o greșeală așa mare…”, a ținut să precizeze el.

image

Kardashian s-a iubit cu Ray J din 2003 până în 2006, iar el este bărbatul care apare în caseta sexy a lui Kim, care a făcut-o faimoasă în întreaga lume. „Am considerat întotdeauna că avea potențial de-a fi vedetă”, a espus el în 2009, „VladTV”. Însă el a continuat cu destăinuirile de budoar: „Îi plăcea să arate bestial în timpul sexului – să fie lumina pusă bine, atmosfera potrivită. Ea eră sălbatică, avea o valiză întreagă Louis Vuitton plină cu jucării sexuale!”

Înainte de-a se însura cu Mariah Carey, Nick Cannon s-a iubit cu Kim, prin 2006, susține Independent. „Relația noastră era destul de serioasă”, a început acesta să explice la emisiunea „Drink Champs”. Însă idila lor s-a fâsâit în momentul în care începuse să se facă vâlvă cu caseta XXX a brunetei.

„Îmi plăcea mult de ea. Dar apoi au început zvonurile cu privire la un filmuleț în care era făcea sex cu alt bărbat…”, a continuat Cannon. Și s-au despărțit pentru că ea negase existența unei asemenea casete, iar el nu mai putea avea încredere în ea din cauze minciunii ei.

După divorțul de Jessica Simpson, Nick Lachey a avut o relație de scurtă durată cu Kardashian și, după încheierea ei, n-a avut nimic bun de spus despre Kim. Nick crede că bruneta a chemat paparazzi când era la cinematograf cu el, lucru care l-a deranjat pe Lachey, care nu-și dorea o vedetuță ahtiată după atenția presei.

Foto - InstagramRecente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg