Kourtney Kardashian răspunde acuzelor. Are sau nu operaţii estetice?

1 kourtney kardashian jpg jpeg

Urmăritorii vedetelor din familia Kardashian spun că bisturiul ar fi secretul frumuseţii lor. Supărată de controversele create în jurul acestui subiect, Kourtney le răspunde tuturor. Ce spune ea despre operaţiile estetice?

De când au cunoscut succesul, femeile din familia Kardashian primesc zeci de întrebări din partea fanilor, care speculează că ar fi trecut prin multe operaţii estetice. Este cazul şi lui Kourtney Kardashian, sora lui Kim Kardashian, care a fost subiectul multor discuţii. Supărată de atitudinea celor din jur, Kourtney pune capăt tuturor speculaţiilor.

Pe reţelele de socializare există o mulţime de fotografii cu „Kardashians‟ înainte de operaţii şi cu „Kardashians‟ după operaţii. Urmăritorii au avut multe de spus despre transformările surorilor, de-a lungul anilor, mai ales că ele s-au schimbat foarte mult şi că nu mai seamănă cu varianta lor naturală. „Kourtney a suferit o mulţime de intervenţii chirurgicale. Ea a făcut-o într-un mod extrem de natural. Botox, operaţie la nas, toate…‟, a comentat un utilizator.

Pentru a opri speculaţiile, Kourtney le-a transmis tuturor pe Instagram, un mesaj: „Prea bun pentru a fi real. Nu se putea un compliment mai bun. Lifting brazilian, hmm…vă mulţumesc!‟, a scris ea ironică, sugerând faptul că nu şi-ar fi făcut această intervenţie chirurgicală, iar frumuseţea ei este naturală.

Nu este pentru prima oară când Kourtney răspunde la aceste speculaţii. Vedeta a postat la începutul lunii decembrie o fotografie cu ea în piscină, într-un costum de baie, iar urmăritorii s-au grăbit să spună că ar avea silicoane noi: „Chiar veţi face asta de fiecare dată când eu voi posta o fotografie?‟, a răspuns ea, indignată.

Sursă foto: Shutterstock, Instagram Recente

Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg
Jennifer Lopez, anastasia Soare sursa  Instagram jpg
Tom Cruise jpeg
Magda Vasiliu (5) jpg