Kourtney Kardashian răspunde acuzelor. Are sau nu operaţii estetice?

1 kourtney kardashian jpg jpeg

Urmăritorii vedetelor din familia Kardashian spun că bisturiul ar fi secretul frumuseţii lor. Supărată de controversele create în jurul acestui subiect, Kourtney le răspunde tuturor. Ce spune ea despre operaţiile estetice?

De când au cunoscut succesul, femeile din familia Kardashian primesc zeci de întrebări din partea fanilor, care speculează că ar fi trecut prin multe operaţii estetice. Este cazul şi lui Kourtney Kardashian, sora lui Kim Kardashian, care a fost subiectul multor discuţii. Supărată de atitudinea celor din jur, Kourtney pune capăt tuturor speculaţiilor.

Pe reţelele de socializare există o mulţime de fotografii cu „Kardashians‟ înainte de operaţii şi cu „Kardashians‟ după operaţii. Urmăritorii au avut multe de spus despre transformările surorilor, de-a lungul anilor, mai ales că ele s-au schimbat foarte mult şi că nu mai seamănă cu varianta lor naturală. „Kourtney a suferit o mulţime de intervenţii chirurgicale. Ea a făcut-o într-un mod extrem de natural. Botox, operaţie la nas, toate…‟, a comentat un utilizator.

Pentru a opri speculaţiile, Kourtney le-a transmis tuturor pe Instagram, un mesaj: „Prea bun pentru a fi real. Nu se putea un compliment mai bun. Lifting brazilian, hmm…vă mulţumesc!‟, a scris ea ironică, sugerând faptul că nu şi-ar fi făcut această intervenţie chirurgicală, iar frumuseţea ei este naturală.

Nu este pentru prima oară când Kourtney răspunde la aceste speculaţii. Vedeta a postat la începutul lunii decembrie o fotografie cu ea în piscină, într-un costum de baie, iar urmăritorii s-au grăbit să spună că ar avea silicoane noi: „Chiar veţi face asta de fiecare dată când eu voi posta o fotografie?‟, a răspuns ea, indignată.

Sursă foto: Shutterstock, Instagram 



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg