Kylie Jenner își vinde casa de lux. Cum arată locuința și cât cere pe ea

Mezina familiei Kardashian, Kylie Jenner, își vinde casa de lux din Holmby Hills, Los Angeles. Dacă va găsi cumpărător, tranzacția îi va aduce foarte mulți bani în conturi, însă nu acesta este motivul pentru care abia așteaptă să se mute...  

image

La început de an, Kylie Jenner este pe cale să își mărească averea de 700 de milioane de dolari! Cea mai tânără membră a familiei Kardashian a decis să își vândă casa de lux, care are șapte dormitoare, zece băi, o curte generoasă (care beneficiază de un ecran de proiecție), un teatru, mai multe baruri, săli de jocuri și un teren de sport complet echipat.

Întreaga proprietate este situată pe un teren de 15.000 de metri pătrați și a fost proiectată de un dezvoltator cunoscut în America, pe nume Gala Ashe, scrie „Mirror‟. Casa de lux este situată lângă Sunset Boulevard, considerată a fi una dintre cele mai apreciate și cunoscute străzi din Beverly Hills, menționează publicația. 

Citește și: Îi ține sub papuc! Kylie Jenner are reguli stricte pentru iubitul ei, Timothée Chalamet

În descrierea proprietății, agenția imobiliară laudă locuința de lux pentru dotările sale: „Ansamblul modern este în stil unic construit și proiectat. Oferă eleganță, stil și tehnologie supremă. De asemenea, oferă multe facilități suplimentare unice și importante.‟

Vezi și: Câți bani primește Kylie Jenner pe o singură postare pe Instagram 

image

Își va dubla investiția 

Prin vânzarea casei, Kylie Jenner va face totodată și o mică afacere. Ea a cumpărat casa în anul 2020 cu 27,8 milioane de lire sterline, iar acum vrea să o vândă cu 43,2 milioane de lire sterline, aproape dublul sumei pe care a oferit-o. 

Totuși, de ce renunță Kylie Jenner la o astfel de proprietate?  

Probabil că te întrebi de ce și-ar dori vedeta să renunțe la această casă uimitoare. Ei bine, nu câștigul financiar o motivează, ci faptul că își dorește să stea mai aproape de familia ei. Kylie Jenner a investit într-un conac de lux, situat între casa mamei ei, Kris Jenner, și locuința surorii ei, Khloe Kardashian, unde va urma să locuiască. 

În prezent, ea nu locuiește alături de iubit, ci stă singură în conacul din Holmby Hills, Los Angeles, alături de cei doi copii ai ei, Stormi (4 ani) și Aire (11 luni), menționează „Mirror”.  

Sursă foto: Mirror, Shutterstock  



Recente

Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg