Ce prenume rare au ales celebritățile pentru copiii lor. Pe Mariah Carey a inspirat-o Marilyn Monroe!

Vedetele de la Hollywood au ales pentru copiii lor prenume deosebite, cu semnificații interesante. În timp ce unele s-au inspirat din natură, altele au preferat ca fiii lor să fie strigați după denumirile țărilor preferate. 

image

Poate că aceste celebrități își doresc să se evidențieze cu alegerile făcute sau, pur și simplu, vor ca urmașii lor să poarte prenume unice! Există și cazuri speciale, precum este cel al lui Kylie Jenner. Vedeta nu știe exact cum a ajuns să își numească fiica Stormie (Furtună), dar s-a gândit că i s-ar potrivi perfect: „Când am născut-o, am simțit că ea și-a ales singură numele”, a declarat milionara. Nici Gwyneth Paltrow nu poate să își explice de ce a ales ca fiica ei, Apple (Măr), să poarte acest prenume. Cândva, ea a spus că sună „dulce, sănătos și curat”. Vedeta mai are un fiu, pe Moise, pe care l-a numit după un cântec pe care Chris Martin l-a scris pentru ea pe vremea când formau un cuplu.  

Citește și: Ce tradiție neobișnuită respectă Gwyneth Paltrow de ziua fiicei ei. Dovada că este o mamă modernă 

Ce legătură are Marilyn Monroe cu Mariah Carey? Ei bine, i-a fost sursă de inspirație în alegerea prenumelui pe care fiica vedetei îl poartă, respectiv Monroe. Mariah are și un fiu, pe Moroccan, un prenume inspirat din decorul apartamentului său din New York, cu motive marocane. 

Alicia Keys are doi copii, fiecare cu prenume speciale. De pildă, fiul ei cel mare se numește Egipt, iar cel mic Geneza. Egipt și-a primit numele după o călătorie pe care Alicia a făcut-o în acel loc și care i-ar fi schimbat viața. 

Citește și: Cum schimbă Khloé Kardashian scutece cu unghii lungi? 

Dacă te întrebi cum a ales Khloé Kardashian prenumele fiicei sale, True (Adevăr), vedeta a explicat că acesta a fost prenumele străbunicului ei și al doilea prenume al bunicului ei. În timp ce era însărcinată se gândea adesea la acest prenume și a simțit că era cel mai potrivit.

Și Beyoncé a ales prenume speciale pentru gemenii ei, Rumi și Sir. Rumi și-a primit prenumele după poetul preferat al cântăreței, iar Sir i s-a părut impunător și perfect pentru un viitor bărbat. 

Sursă foto: Pinterest Recente

Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg
Travolta jpeg
Nativii cel mai usor de cucerit Sursa foto shutterstock 387016507 jpg
Judi Dench foto  Shutterstock jpg
obiceiuri jpg
Jennifer Lopez și Armie Hammer foto  Shutterstock jpg
Napoleon Bonaparte foto  Shutterstock jpg
cuplu pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Doris Kriks și Carl Kruse jpeg
Mary Kate, Ashley Olsen jpg
5 nativi cu fler de antreprenor Sursa foto shutterstock 1407802490 jpg
Targul de Craciun Planeta Craciun jpeg