Câți bani primește Kylie Jenner pe o singură postare pe Instagram

Dacă nu ești pe rețelele sociale, nu exiști! Cam asta se poate spune despre niște vedete cu sute de milioane de admiratori și o adevărată afacere online prosperă!

image

Kylie Jenner, sora mai mică a vedetei de reality show Kim Kardashian, are peste 380 de milioane de urmăritori pe Instagram, ceea ce o face să fie una dintre cele mai de succes antreprenoare de pe internet.  

Cea mai urmărită vedetă feminină de pe Instagram este Selena Gomez, care are peste 400 de milioane de admiratori pe o singlură platformă online. Însă nici familia Kardashian-Jenner nu este departe și profită la maximum de expunerea lor online. De fapt, nimeni nu se poate pune cu surorile Kardashian când vine vorba despre promovat un produs pe Instagram. Succesul e garantat!

Având o comunitate atât de mare, Kylie percepe un tarif astronomic când vine vorba despre promovat vreun produs pe pagina ei de Instagram. Cu toate astea, marile branduri nu ezită să bată palma cu Kylie și să-i ofere cât cere.

Suma exactă pe care o percepe Kylie Jenner în contracte este confidențială, evident. Însă, informații interesante au „transpirat” prin presă. În raportul emis de Hopper HQ (lista bogătașilor de pe Instagram) în 2022, tariful vedetei era de 1,8 milioane de dolari. Însă, de anul trecut, suma cel mai probabil s-a mărit, pe măsură ce comunitatea ei continuă să crească.

În 2018, Kylie Jenner se afla pe prima poziție pe Instagram, cu 110 milioane de followeri și cu o rată de 1 milion de dolari pe postare de produse. În 2019, tariful i se urcase la 1,26 de milioane de dolari datorită faptului că avea 140 de urmăritori. În 2020, a fost detronată de Dwayne „The Rock” Johnson.

image

2021 o găsea pe vedeta de reality show pe locul al patrulea în clasamentul celor mai urmăriți oameni de pe Instagram, iar tariful ei se ridicase la 1,49 de milioane de dolari per postare plătită.

În 2022, Kylie ajunsese la 338 de milioane de fani și la sume colosale încasate din publicitate. Nici nu-I de mirare că a ajuns miliardară, nu? Până acum, Jenner a promovat 17 branduri, printre care Puma, Adidas, Beats x Balmain și Skims. Însă brandurile cărora le face reclamă cel mai mult sub cele lansate chiar de ea: Kylie Cosmetics, Kylie Skin, Kylie Baby și Kylie Swim.

Foto - InstagramRecente

1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg
Mila Kunis, Ashton Kutcher foto  Shutterstock jpg
Forma buzelor arata cat esti de afectuos Sursa foto shutterstock 1894073158 jpg
Julia Haart Instagram jpg
horoscop, zodii, stres jpg
Beyonce sursa  Shutterstock jpg
Gordon Ramsay jpg
DISKOteka 5 jpeg
Revista Click! pentru femei Nr 19  15 28 septembrie 2023 jpeg