Kris Jenner și-a recunoscut infidelitatea. „Cel mai mare regret al vieții mele‟

De-a lungul vieții, Kriss Jenner a trecut prin multe întâmplări atât în plan personal, cât și în cel profesional. Dar, în cei 67 de ani ai săi, există un lucru pe care vedeta îl regretă mai mult decât orice, și anume - infidelitatea.  

image

Viața antreprenoarei Kris Jenner nu a fost niciodată monotonă! Vedeta a construit brandul familiei sale, Kardashian-Kenner, și a ajutat la transformarea copiilor săi, Kim, Kylie, Kourtney, Khloé, Kendall și Robert, în celebrități internaționale. 

Citește și: Surorile Kardashian și de ce toate prenumele lor încep cu litera „K”? Kris Jenner oferă explicația

În show-ul de televiziune „Keeping Up with the Kardashians‟, fanii au putut să o descopere mai bine, inclusiv să observe cât este de implicată în promovarea și dezvoltarea diverselor produse și branduri, care i-au adus în conturi 170 de milioane de dolari, potrivit „Celebity Net Worth‟. Însă, chiar dacă este o persoană foarte activă profesional și nevoită să ia multe decizii importante, cel mai mare regret al ei nu este legat de carieră, ci de viața personală. 

„Am crezut că iarba era mai verde în altă parte‟

Într-un episod al serialului „Keeping Up with the Kardashians‟, Kris Jenner i-a spus fiicei sale, Khloé, într-un moment de vulnerabilitate, care este cel mai mare regret al său. Antreprenoarea, care a trecut prin două căsnicii, a mărturisit că îi pare rău pentru că l-a înșelat pe primul ei soț, Robert Kardashian Sr., bărbatul cu care a făcut patru copii: pe Kim, Kourtney, Khloé și Robert.

Kris Jenner a spus: „Când ești tânăr, nu înțelegi, cu adevărat, consecințele acțiunilor sale‟. „A fost un soț atât de grozav și un tată atât de bun și cred că am crezut că iarba era mai verde în altă parte și am făcut o mare greșeală. Acesta este cel mai mare regret al vieții mele‟. 

Citește și: Familia Kardashian își face deja planuri de înmormântare. Ce pretenții inedite au „divele” 

Kris Jenner și avocatul Robert Kardashian s-au căsătorit în anul 1978, iar căsnicia lor a durat până în anul 1991, când au divorțat. După divorțul de Robert Kardashian, Kris Jenner s-a căsătorit cu Caitlyn Jenner (pe atunci cunoscut sub numele de Bruce Jenner). Pe 30 septembrie 2003, Robert Kardashian s-a stins din viață din cauza cancerului esofagian. 

Sursă foto: Pinterest, Shutterstock  



Recente

Gillian Anderson  sursa foto   Shutterstock jpg
Shakira  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2437493777 jpg
ilioara radu pacienta 1 png
shutterstock 2390644165 jpg
casino 8809691 1280 png
vedete  foto   Shutterstock jpg
Afis KHS 2024 jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  19 2024 jpg
Kristina Joksimovic  foto   Instagram jpg
Elle Macpherson  foto   Instagram jpg
Taylor Swift  foto   Instagram jpg
shutterstock 1237299061 jpg
țară frumoasă  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
OCC Atelierele Micul Artist jpeg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
Snapinsta app 459010775 839844778214810 6229842164546905517 n 1080 jpg
Nicole Kidman  foto   Shutterstock jpg
prima zi de școală  foto   Shutterstock jpg