La 72 de ani, Jane Seymour arată impecabil. Ce secrete are?

Jane Seymour, cunoscută pentru apariția în filmul cu James Bond, „Live and Let Die (1973)‟ și din serialul „Dr. Quinn‟, a ajuns la vârsta de 72 de ani, pe care însă nu o arată. Iată cum a reușit actrița să îmbătrânească cu grație! 

image

La numai 36 de ani, Jane Seymour a trecut printr-un moment de cotitură, când un șoc anafilactic i-a fost aproape fatal și i-a schimbat percepția despre viață: „Mi-am dat seama că singurul lucru pe care îl iei cu tine este dragostea pe care ai împărtășit-o‟, povestea ea. 

Citește și: Jane Seymour: „Am murit, după care am fost resuscitată!‟ 

Din acel moment, actrița se concentrează pe dezvoltarea sa personală și, inspirată de mama ei, crede că trupul ei este, de fapt, oglinda sufletului: „(Mama) nu și-a permis niciodată tratamente faciale. Ea a avut grijă de ea însăși. Filozofia ei de viață a fost ca atunci când cineva are nevoie de ajutor, ea trebuie să ajute din toată inima. Făcând acest lucru, se ajuta pe ea însăși‟, a povestit actrița. 

Ce dietă urmează Jane Seymour

Jane Seymour iubește mâncarea, dar nu este adepta dietelor. Își ține greutatea sub control cu mâncare sănătoasă și echilibrată, pe care o cultivă în grădina proprie. De asemenea, este pasionată de sport. Îi place să facă Pilates, antrenamente cu greutăți ușoare și Yoga. 

În ceea ce privește îngrijirea pielii, secretul ei este folosirea protecției solare și cremei de noapte cu retinol: „Protecția solară este secretul anti-îmbătrânire. La fel și folosirea retinolului pe timp de noapte‟, a spus ea.

Și, dacă ai crede că a apelat la ajutorul esteticianului, Jane Seymour spune că nu are intervenții estetice, însă nu este împotriva lor: „Nu am un lifting făcut, dar nu sunt împotrivă. Dacă simt că este benefic, de ce nu!? Dar nu vreau să îmi schimb chipul. Vreau să arăt ca mine. Nu spun că nu o voi face niciodată, dar ceea ce pot să vă mărturisesc este că încă nu am făcut-o‟, a dezvăluit actrița, ajunsă la vârsta de 72 de ani.

În cele mai recente fotografii postate pe contul ei de Instagram, Jane Seymour arată impecabil. Vezi în galeria foto de mai jos mai multe poze cu actrița din serialul „Dr. Quinn‟! 

Sursă foto: Shutterstock, Instagram - @ Jane Seymour  



Recente

ten frumos jpg
Britney Spears  jpg
Courteney Cox si Matthew Perry  jpg
Boney M XP 1 png
Jane Seymour  foto   Shutterstock jpg
Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii  Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit  jpg
Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg