La 72 de ani, Jane Seymour arată impecabil. Ce secrete are?

Jane Seymour, cunoscută pentru apariția în filmul cu James Bond, „Live and Let Die (1973)‟ și din serialul „Dr. Quinn‟, a ajuns la vârsta de 72 de ani, pe care însă nu o arată. Iată cum a reușit actrița să îmbătrânească cu grație! 

image

La numai 36 de ani, Jane Seymour a trecut printr-un moment de cotitură, când un șoc anafilactic i-a fost aproape fatal și i-a schimbat percepția despre viață: „Mi-am dat seama că singurul lucru pe care îl iei cu tine este dragostea pe care ai împărtășit-o‟, povestea ea. 

Citește și: Jane Seymour: „Am murit, după care am fost resuscitată!‟ 

Din acel moment, actrița se concentrează pe dezvoltarea sa personală și, inspirată de mama ei, crede că trupul ei este, de fapt, oglinda sufletului: „(Mama) nu și-a permis niciodată tratamente faciale. Ea a avut grijă de ea însăși. Filozofia ei de viață a fost ca atunci când cineva are nevoie de ajutor, ea trebuie să ajute din toată inima. Făcând acest lucru, se ajuta pe ea însăși‟, a povestit actrița. 

Ce dietă urmează Jane Seymour

Jane Seymour iubește mâncarea, dar nu este adepta dietelor. Își ține greutatea sub control cu mâncare sănătoasă și echilibrată, pe care o cultivă în grădina proprie. De asemenea, este pasionată de sport. Îi place să facă Pilates, antrenamente cu greutăți ușoare și Yoga. 

În ceea ce privește îngrijirea pielii, secretul ei este folosirea protecției solare și cremei de noapte cu retinol: „Protecția solară este secretul anti-îmbătrânire. La fel și folosirea retinolului pe timp de noapte‟, a spus ea.

Și, dacă ai crede că a apelat la ajutorul esteticianului, Jane Seymour spune că nu are intervenții estetice, însă nu este împotriva lor: „Nu am un lifting făcut, dar nu sunt împotrivă. Dacă simt că este benefic, de ce nu!? Dar nu vreau să îmi schimb chipul. Vreau să arăt ca mine. Nu spun că nu o voi face niciodată, dar ceea ce pot să vă mărturisesc este că încă nu am făcut-o‟, a dezvăluit actrița, ajunsă la vârsta de 72 de ani.

În cele mai recente fotografii postate pe contul ei de Instagram, Jane Seymour arată impecabil. Vezi în galeria foto de mai jos mai multe poze cu actrița din serialul „Dr. Quinn‟! 

Sursă foto: Shutterstock, Instagram - @ Jane Seymour  Recente

Tom Hanks jpg
kourtney kardashian jpg
Ginnifer Goodwin foto  Shutterstock jpg
nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg
Travolta jpeg
Nativii cel mai usor de cucerit Sursa foto shutterstock 387016507 jpg
Judi Dench foto  Shutterstock jpg
obiceiuri jpg
Jennifer Lopez și Armie Hammer foto  Shutterstock jpg
Napoleon Bonaparte foto  Shutterstock jpg