Frumusețe naturală? Nici vorbă! Marilyn Monroe a făcut operații estetice!

Ani la rând, au circulat zvonuri legate de frumusețea legendarei actriței și, la câteva decenii după moartea ei, adevărul a ieșit la iveală. A făcut sau nu operații estetice?

image

Marilyn a fost cunoscută pentru rolurile pe care le-a jucat, dar și pentru frumusețea ei incontestabilă. Totuși multă lume s-a întrebat dacă vedeta a fost o frumusețe naturală sau a beneficiat de înfrumusețări chirurgicale.

În timpul vieții ei, Monroe n-a comentat subiectul, iar, după ani întregi de la moartea ei cauzată de o aparentă supradoză în 1962, întrebarea a rămas perfect valabilă pe buzele multora dintre noi – erau trăsăturile superbe ale actriței toate naturale sau ajustate de bisturiu?

În 2013, s-a aflat răspunsul la această întrebare arzătoare. Dosarul ei medical a fost făcut public în momentul în care mai multe radiografii și analize făcute de medicul care o trata au fost scoase la licitație.

Dosarul respectiv cuprinde notările pe care le-a făcut chirurgul plastician Michael Gurdin, dar, conform documentelor respective, a consultat-o pe Marilyn Monroe în 1958, când actrița s-a dus la el cu un mic „defect la bărbie”.

La secțiunea denumită „Descoperiri fizice”, Michael scrisese că superstarul hollywoodian își pusese un implant cu cartilaj în bărbie cu opt ani înainte de-a se prezenta la cabinetul lui, adică în 1950, chiar înainte ca întreaga ei carieră actoricească să ia avânt la Hollywood. Doar că acel implant s-a absorbit în timp.

Documentele medicale au ajuns la Norman Leaf, partenerul medical al lui Michael, când acesta a murit în 1994. Leaf le-a scos la licitație în noiembrie 2013, prin intermediul casei de licitație Julien. Întregul dosar medical al divei hollywoodiene a fost vândut unui anonim cu 26.500 de dolari.

Înainte de-a deveni diva pe care am admirat-o cu toții pe marele ecran, Marilyn a fost Norma Jean Mortenson, o tânără care se bâlbâia și care trecuse prin ani întregi de abuz și traumă. Mama actriței avusese o cădere nervoasă când Marilyn avea doar 8 ani, iar tatăl ei nu era nicăieri de găsit.

Așadar, cu mama internată în spitalul psihiatric și tatăl inexistent în viața ei, Monroe a fost lăsată singură pe lume. Și-a petrecut câțiva ani prin orfelinate sau la diverse rude. Și, de parcă, asta n-a fost de-ajuns, vedeta a fost molestată de un bărbat care a avut-o în grijă la un moment dat.

În asemenea circumstanțe triste, Marilyn s-a gândit că numai o carieră de succes la Hollywood i-ar putea șterge cu buretele trecutul dureros. Și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a reuși să se facă cunoscută în cinematografie – chiar și operații estetice.

Acum în noiembrie, se împlinesc 10 ani de când am aflat adevărul despre frumusețea vedetei de la Hollywood. Ce-i drept, Marilyn Monroe a bifat o transformare uluitoare de la o adolescentă care a renunțat să mai meargă la liceu, la o domnișoară care s-a măritat la numai 16 ani, ca să plece de-acasă sau, mai bine spus, ca să aibă unde locui, și apoi la una dintre cele mai cunoscute și mai admirate femei din lume.  

foto - Imdb



Recente

lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg