La final de an, Shannen Doherty e recunoscătoare. Ea luptă cu cancerul în stadiu terminal!

Vedeta din serialul „Beverly Hills, 90210” încheie un an dificil, din cauza diagnosticului de cancer în stadiu IV pe care l-a primit și a divorțului prin care a trecut. Cu toate astea, are motive pentru care e recunoscătoare!

image

Într-un episod recent al podcastului ei, „Let's Be Clear with Shannen Doherty”, actrița de la Hollywood a dezăluit că este recunoscătoare pentru sprijinul primit de la cei apropiați în cel mai dificil moment din viața sa. Shannen a subliniat importanța petrecerii timpului cu cei care contează, care sunt alături de cineva la bine și la greu: „Sunt atât de recunoscătoare, pe bune, că sunt aici pentru tot ce se întâmplă!”, a conchis vedeta.

Actrița de 52 de ani a dezvăluit că și-a programat ședințele de chimioterapie astfel încât să fie în cea mai bună formă posibilă de Crăciun, să-și revină până de Sărbătorile de iarnă. În ciuda problemelor medicale extrem de grave cu care se confruntă, ea rămâne recunoscătoare pentru dragostea și sprijinul pe care le-a primit de la cei apropiați ei. Shannen Doherty apreciază mai mult ca niciodată persoanele care nu au dispărut din viața ei atunci când ea a dat de greu.   

Lupta actriței cu cancerul a început în 2015, când a fost diagnosticată cu cancer la sân, apoi, în 2017, boala a intrat în remisie, dar, doi ani mai târziu, în 2019, a reapărut în stadiul IV deja. Recent, vedeta a rescunoscut că boala s-a răspândit la creier și oase, lucru care i-a deteminat pe medici s-o bage în sala de operații pentru a-i extirpa o tumoră la creier.

De parcă n-ar fi fost de-ajuns lupta continuă cu o boală cu potențial fatal, Shannen a întâmpinat probleme și pe plan personal, ajungând la divorț. Vedeta a descoperit că soțul ei, Kurt Iswarienko, avea o aventură cu altă femeie chiar înainte de-a intra în operație. „Cred că încep să experimentez cea mai fericită versiune a mea”, a conchis Doherty.  

image

Gândindu-se la anul ce vine, Shannen îl așteaptă cu optimism, crezând că 2024 „va fi frumos”. Cu toate că are multe obstacole de depășit, ea și-a găsit liniștea sufletească în optimismul și seninătatea pe care a început să le experimeteze de curând.

foto - Shutterstock



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg