La o cafea cu... Dana Rogoz: Ce nu ar trebui să lipsească din garderoba unei femei?

6 54940 original jpg jpeg

Cel mai simplu răspuns pentru noi, femeile, ar fi... nimic. N-ar trebui să ne lipsească nimic din garderobă ca să fim în sfârşit mulţumite.

Dar cum varianta aceasta e imposibilă,am să încerc să vă spun cum văd eu lucrurile. Există aşa-numitele piese de bază,pe care le poţi purta într-o mulţime de variante.Începem cu un simplu tricou alb. Trebuie să-ţi găseşti acel tricou dintr-un material plăcut,cu un guler care să-ţi vină bine,cu o lungime potrivită şi de o calitate bună,cât să reziste multor spălări. La fel e şi cu o cămaşă albă,elegantă,eventual din mătase. Cămaşa albă se asortează cu blugi,cu fuste,dar şi cu pantaloni de costum.Şi,dacă am ajuns la pantaloni,evident că o pereche de blugi care să-ţi vină bine este esenţială în garderoba ta. Cred că perechea ideală de blugi este cea cu un model cât mai clasic,fără aplicaţii şi alte artificii. O pereche de blugi drepţi şi care să aibă lungimea care trebuie te poate salva în multe situaţii. Acum,sigur că depinde şi de conformaţia fiecăreia,dar sunt convinsă că orice femeie îşi cunoaşte deja corpul foarte bine. O rochie albă,de vară,eventual dintr-o dantelă moale,pe care să o poţi purta atât cu tocuri,cât şi cu sandale romane,în funcţie de ocazie,iarăşi e necesară. Foarte multă lume va trece pe lista pieselor vestimentare obligatorii o rochie neagră.

Şi,ca să întregim imaginea unei femei sexy,ajungem la pantofii cu toc înalt. O pereche de pantofi în nuanţe neutre,cu toc înalt şi vârful ascuţit este esenţială în garderoba unei femei. Aş adăuga,dacă nu e cu supărare,şi o pereche de sandale elegante.

În modă,totul depinde de stilul fiecăreia,adică de personalitatea fiecărei femei. Trebuie doar să avem mai mult curaj să testăm combinaţii noi şi piese vestimentare pe care nu le-am probat niciodată,căci s-ar putea să avem surprize extrem de plăcute!

Dana Rogoz este designer,model,dar şi prezentatoare a emisiunii „De suflet“ de la ProTv Internaţional.