Laurenţiu Duţă, la spital cu hemoragie internă. Artistul a fost operat de urgenţă

2 duta 3sud est tacam plastic 23224 jpg jpeg

Laurenţiu Duţă de la 3 Sud Est a ajuns de urgenţă la spital, după ce s-a rănit înghiţind o bucată contondentă dintr-o furculiţă.

Compozitorul şi solistul trupei de la 3 Sud Est a ajuns la spital cu hemoragie internă, după ce a înghiţit bucăţi dintr-o furculiţă care i-au ajuns în esofag, perforându-l.

Citeşte şi: Trecutul neştiut al iubitei lui Dani Oţil. Gabriela Prisăcariu şi-a căutat dragostea în cadrul unei emisiuni matrimoniale

Din cauza faptului că la spitalul piteştean nu exista personal pentru intervenţii endoscopice decât pe timpul zilei, Duţă (42 ani) a fost transportat de urgenţă la camera de gardă a Spitalului Floreasca, în aceeaşi noapte. Acolo a fost rapid operat, riscul de a face blocaj respirator, dar şi inflamaţii şi infecţii, fiind foarte mare.

Citeşte şi: Horoscop complet pentru 2020. Cum îţi merge în dragoste? Balanţa, cea mai cuceritoare zodie După intervenţia chirurgicală, urmată de tratament cu antibiotice cinci zile, Laurenţiu Duţă a fost din nou în formă. ”Mi s-a extras rapid bucata de plastic înfiptă în esofag şi m-am revenit repede, din fericire.  Le mulţumesc celor ce ce au venit  în acea seară sperând să ne vadă la Piteşti, care au înţeles situaţia. Ne-am recompensat două zile mai târziu, după ce m-am recuperat”, ne-a declarat Laurenţiu Duţă, care lansează un semnal de alarmă pentru cei ce folosesc asemenea ustensile. ”Mare atenţie la astfel de tacâmuri, cu precădere la cele albe. Sunt din ce în ce mai subţiri şi reprezintă un real pericol pentru sănătatea noastră.”, a spus artistul la scurt timp după incident, potrivit Libertatea.Recente

vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg