Astfel, în urmă cu cinci ani, blonda a participat la emisiunea ”Te vreau lângă mine”, în cadrul căreia spunea că este singură şi îşi găseşte cu greu un iubit, din cauza faptului că este o adevărată scorpie.

Câştigătoarea de la 'Supermodels by Cătălin Botezatu' a mărturisit în emisiunea de la Kanal D că pretenţiile ei când vine vorba despre un bărbat sunt foarte mari. Dani Oţil a îndeplinit toate cerinţele frumoasei blonde şi a făcut-o să se îndrăgostească iremediabil.

Citeşte şi: Lavinia Pârva, în colanţi mulaţi, la şase luni de când devenit mamă. Artista a slăbit spectaculos

”Din moment ce sunt scorpie, e mai greu să se apropie băieţii de mine. Băieţii fug de femeile frumoase şi deştepte. În general, le plac femeile proaste, să le sucească cum vor ei pe degete. Am întâlnit foarte mulţi bărbaţi care…

Nici nu sunt pregătită pentru… Am 22 de ani. Nu am un răspuns pentru această întrebare (de ce este singură, n.r.). Probabil că sunt mai pretenţioasă, foarte pretenţioasă. Şi… nu-mi place să am în jurul meu orice bărbat.

Citeşte şi: Nutriţionistul Mihaela Bilic, 3 sugestii de mese sănătoase. Cum ar trebui să arate micul dejun, prânzul şi cina

Am întâlnit şi bărbaţi care mi-au spus – eşti şi frumoasă şi tânără, tu o să-mi dai papucii repede, aşa că mai bine ţi-i dau eu ţie. Le este frică să pună suflet”, a povestit Gabriela la ”Te vreau lângă mine”, potrivit Viva.ro.