Lecţia de exfoliere!

1 56659 original jpg jpeg

O exfoliere periodică şi o curăţare adecvată te pot ajuta să-ţi menţii pielea (mai ales dacă este sensibilă) sănătoasă şi strălucitoare. Nu este o filosofie, trebuie doar să faci din asta ceva regulat!

Pentru a îndepărta celulele moarte ale pielii poţi folosi un prosop,un burete de curăţare facial,un exfoliant cu microsfere,zahăr sau coji de nuci şi sâmburi de caise. Alternează gelul exfoliant cu un demachiant delicat şi cu un tonic,special conceput pentru tipul tău de piele. 

Foloseşte un demachiant exfoliant delicat,la fiecare câteva zile. Este bine să foloseşti un demachiant cu alfa-hidroxizi acizi,care au,de asemenea,un efect exfoliant. Nu freca,deoarece îţi poţi irita pielea,mai ales dacă este predispusă la acnee.

Evită să foloseşti un săpun obişnuit,atunci când te speli pe faţă. Potrivit medicilor dermatologi,săpunul de corp sau de mâini este alcalin şi deci,tinde să usuce şi să irite pielea normală. Caută un produs fără parfum şi vopseluri,eventual lichid,de curăţare.

Foloseşte apă călduţă pentru curăţarea tenului. Apa rece nu poate elimina murdăria şi sebumul,în mod eficient,iar apa prea caldă usucă excesiv. După spălare,tamponează pielea cu un prosop moale.

Pe o dischetă demachiantă,aplică loţiune tonică şi şterge-ţi faţa,pentru a elimina excesul de sebum şi reziduri. Dacă ai pielea grasă,foloseşte un produs cu acid salicilic,ce ajută la prevenirea coşurilor şi punctelor negre.

Hidratează,însă caută o cremă fără ulei şi cu protecţie solară.



Recente

Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg