Lidia Buble a dezvăluit că suferă de o boală rară, iar în trecut s-a luptat cu depresia: „Dorm 2-3 ore pe noapte. E chinuitor”

2 lidia buble 1 jpg jpeg

Apreciată şi iubită de fani, Lidia Buble este o femeie împlinită, atât din punct de vedere profesional, cât şi pe plan personal. Cu un succes uriaş pe piaţa muzicală şi cu piese care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube, artista are totuşi şi momente de cumpănă în viaţa sa.

Recent, într-un interviu televizat, Lidia Buble a povestit că suferă de nictofobie, se teme să doarmă singură şi se confruntă adesea cu insomnii. Mai mult, artista a mărturisit că în trecut s-a luptat cu depresia.

„Dacă am tablouri prin casă mă gândesc că noaptea pleacă aia din tablou… Am nopţi în care nu închid niciun ochi. Adorm doar spre dimineaţă când se luminează afară, 2-3 ore. În unele seri e chinuitor. În momentul în care rămân singură o iau razna rău de tot', a dezvăluit Lidia Buble în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1.

Citeşte şi: Lidia Buble, replică genială pentru cei care râd că ar avea nasul mare: "Mie îmi place..."

Lidia a mai avut parte de momente dificile în trecut, când s-a luptat cu depresia. Era complexată de fizicul său, iar încet, încet vorbele grele din partea celorlalţi au doborât-o.

„Am avut un soi de depresie la începutul carierei. Când am devenit persoană publică am aflat că am nasul mare. Eu până atunci n-am ştiut, că nimeni nu îmi spunea. Eu nu aveam nicio frustrare, dar nu exista emisiune la care să merg sau poză pe care să o postez unde să nu mi se spună de nas.

La un moment dat mi-a zis cineva şi pe stradă „Năsoaso, tu nu vezi cum arăţi? Ce urâtă eşti! Chiar nu-ţi permiţi să-ţi faci o operaţie?' Pur şi simplu nu mai puteam cu răutatea. Mă uitam în oglindă şi mă simţeam foarte prost. Mă întrebam dacă sunt chiar atât de urâtă. Eu sunt un om credincios şi îmi plac lucrurile naturale aşa că nici nu s-a pus problema să mă operez", a precizat Lidia.

Citeşte şi: Răzvan Simion, în vacanţă cu Lidia Buble şi cei doi copii: ”Nu vor decât să fim împreună!”

Lidia Buble a cunoscut succesul în muzica românească prin piese devenite hituri, precum "Le-am spus şi fetelor", "Cămaşa" sau "Sub apă". Recente

Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice Litman jpeg
Amal si George Clooney jpg
Un obiect extraterestru descoperit în mormântul faraonului Tutankhamon sursa foto  Shutterstock jpg
Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
Curiozitatile stranepotilor Reginei la funeraliile ei Cum au trecut in noua etapa fara Gan Gan Sursa foto Instagram windsor royal family jpg
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg
Scene cu Robin Williams din Doamna Doubtfire care n au aparut niciodata Sursa foto captura YouTube  1 jpg
înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg