Mai exact, în cadrul unui interviu pentru Viva, Răzvan Simion a mărturisit că va pleca în vacanţă cu cei doi copii şi Lidia Buble. 
 
”Din 2 august până în 2 septembrie suntem şi noi în vacanţă. Acum mă lăsaţi şi pe mine să mă duc, nu? Ne întoarcem în septembrie cu forţe proaspete cum e clişeul acesta, dar 12 ani de Neatza nu ştiu câte forţe vom mai avea noi şi cât de proaspete vor fi. Am făcut nişte planuri, dar este destul de complicat. După cum ai văzut noi stăm foarte puţin timp împreună. Eu mă mulez şi după planurile Lidiei, dar în august sunt concerte, emisiuni. Două, trei zile fugim de pe unde ne prinde finalul de săptămână la concerte. Ori că stăm la Cluj, ori că stăm la Timişoara mergem noi doi aşa.”, a declarat Răzvan Simion, potrivit sursei citate. 
 
 
Mai mult de atât, la iarnă, el plănuieşte să-i ducă în nişte locuri exotice, în care n-au mai fost până acum. 
 
”Noi avem două săptămâni la mare pe care le petrecem şi cu echipa, dar şi cu cei mici. Peste două zile vin în Bucureşti. Ei acum sunt mai măricei. Lucrurile sunt mai complicate. Sper să nu mai vrea Disneyland, pentru că e îngrozitor pentru un părinte. Am făcut 25.000 de paşi pe zi şi nu mai vreau să fac asta. Sunt nişte copii modeşti şi nu vor decât să fim împreună. La iarnă ne gândim la nişte locuri mai călduroase în care ei nu au fost, dar să vedem dacă ne iese combinaţia. Încercăm să ne împărţim. Iarna, vara avem câte o săptămână, două cu ei, iar apoi separat să stăm şi noi singurei.,” a mai spus Răzvan Simion.