Lifting de vampir, aburirea vaginului sau dormitul ca un cadavru. Metode inedite de înfrumuseţare

6 jlo bun png png

Le admirăm tenul întinerit şi silueta de vis şi nu putem să nu ne întrebăm care e secretul frumuseţii divelor de la Hollywood. Ce alimentaţie au ele şi ce proceduri estetice adoptă pentru a-şi menţine tonusul ridicat şi fizicul desăvârşit. Şi, pentru a se ridica la înălţimea aşteptărilor noastre şi-a se număra printre cele mai atrăgătoare femei din lume, vedetele sunt în stare să încerce orice nou produs sau procedură care-i promite menţinerea prospeţimii tenului şi talia de viespe.

Starurile au o armată întreagă de specialişti care propun diverse metode de întinerire sau revigorare, iar divele acceptă să încerce pe propria piele orice le poate încetini îmbătrânirea şi menţine frumuseţea. Iată câteva trucuri, produse sau proceduri încercate de vedete cu mare succes!

Jennifer Lopez doamne ca un cadavru

Mai are puţin şi împlineşte 52 de ani, dar nu-i dai nicio zi peste 35. Cum de reuşeşte să arate tot mai bine pe măsură ce trec anii? Diva latino are câteva reguli de la care nu se abate niciodată – nu stă niciodată la soare – ca să nu-şi îmbătrânească prematur pielea – , nu se atinge de alcool, nu fumează şi meditează în fiecare zi.

Pe lângă alimentaţia care-i permite să-şi menţină greutatea în frâu şi exerciţiile fizice pe care le practică zilnic pentru a-şi dezvolta musculatura trupului, JLo are un fel de-a dormi care ne uimeşte pe toţi. Lopez doarme ca un cadavru! Se pune în pat pe spate şi îşi creează un fel de cuib în jurul ei care să nu-i dea voie să se întoarcă pe burtă sau pe-o parte în timpul somnului. La ce foloseşte asemenea metodă? Dormind pe spate, nu face aşa multe riduri sau nu i se adânceasc aşa mult cele deja existente şi totul datorită gravitaţiei, care îi trage pielea feţei în jos. Simplu şi la îndemâna oricui, nu?

Kate Middleton foloseşte Botox natural

Ducesa de Cambridge are trei copii şi un aspect fizic desăvârşit. De fiecare dată când ia contact direct cu oamenii, le zâmbeşte frumos, iar noi suntem uimiţi de tenul luminos şi lipsa ridurilor la vârsta ei de 39 de ani. Secretul ducesei este veninul albinelor! Din secunda în care pielea ia contact cu veninul, ea reacţionează automat de parcă ar fi fost înţepată, umflându-se puţin şi întărindu-se. Această metodă este numită adesea Botox natural, pentru simplul motiv că are aceleaşi efecte, dar fără a folosi totuşi deloc botoxul.

Gwenyth Paltrow şi aburirea vaginală

Cui îi trebuie aşa ceva, nu? Ei bine, asemenea procedură are nişte efecte surprinzătoare – în afara faptului că menţine pielea întinerită şi cu un aspect sănătos, echilibrează hormonii şi contribuie la menţinerea sănătăţii generale. Acest „duş cu aburi” pentru zona intimă a femeii este folosit de actriţa hollywoodiană cu succes. Cel puţin aşa se laudă ea, care n-are nicio problemă să se aşeze pe aparatul cu pricina ca pe un wc şi să beneficieze din plin de aburul vaginal. Ce-i drept, nimeni nu va şti niciodată dacă Gwyneth ne abureşte sau nu cu astfel de proceduri surprinzătoare, trebuie doar s-o credem pe cuvânt.

Kim Kardashian face lifting de vampir

Frumoasa vedetă de reality show e-n stare să facă orice pentru a-şi menţine frumuseţea. De fapt, chipul ei este principala ei sursă de venit, lucru care o determină pe starletă să apeleze constant la diverse proceduri de înfrumuseţare şi întinerire. Una dintre ele este liftingul de vampir, pe care l-a documentat chiar pe reţelele de socializare, spre şocul privitorilor. Ce se întâmplă mai exact atunci când faci un astfel de lifting? Ţi se ia sânge din braţ, apoi sunt extrase din el trombocitele, care îţi sunt după aceea injectate în faţă, pentru a împiedica apariţia ridurilor. Vedeta rabdă la frumuseţe, nu-i aşa?

Sandra Bullock îşi dă cu cremă pentru hemoroizi

Actriţa a găsit o metodă inedită de-a opri timpul în loc şi-a părea tânără la nesfârşit – foloseşte un produs cât se poate de controversat: crema pentru hemoroizi! Diva îşi aplică loţiunea sub ochi seară de seară, pentru a face să dispară noile riduri de expresie apărute şi micile umflături din zona oculară. Cum de-o fi ajuns Sandra să descopere efectele unui astfel de produs folosit într-o cu totul altă zonă a corpului? Nici măcar nu vrem să ştim!

foto - Shutterstock, Instagram Jennifer LopezRecente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg