„Copilăria extremă” a lui Riley Keough cu Michael Jackson, tatăl ei vitreg

Nepoata lui Elvis Presley vorbește despre „copilăria extremă” pe care a avut-o și relația ei cu tatăl vitreg, Michael Jackson. Ce avea în comun Regele Pop cu Regele Rock & Roll, Elvis Presley?

image

Având în vedere cine este, Riley Keough a crescut într-un anturaj cu totul special, la Hollywood, părinții ei fiind Lisa Marie Presley, unicul copil al legendarului Elvis Presley, și Danny Keough. Într-un interviu recent, actrița a vorbit despre cum i s-a părut ei toată viața petrecută în lumina reflectoarelor și ce își amintește despre scurtul mariaj al mamei sale cu Regele Pop, Michael Jackson.

În mai 1994, Lisa Marie și Michael Jackson și-au unit destinele, spre uimirea noastră, a tuturor. Asocierea fiicei Regelui Rock & Roll cu Regele Pop ne-a luat pe toți prin surprindere, mai ales că nunta lor a avut loc după numai câteva zile după ce Lisa își încheiase divorțul de Danny.

„Întreaga mea copilărie a fost extremă”, a dezvăluit Riley în Vanity Fair. „Îmi dau seama cum toate aceste lucruri i-au șocat pe cei din afara, neimplicați, dar, atunci când ți se întâmplă ție asemenea lucruri, e viața ta, familia ta, sunt experiențele tale. Nu-ți mai amintești decât iubirea care a existat, iar eu chiar l-am iubit pe Michael”, a ținut să precizeze actrița de la Hollywood.

„Cred că el era cu adevărat mulțumit atunci când îi făcea pe alții fericiți, iar asta cred că a avut el în comun cu bunicul meu”, a continuat vedeta să povestească. Atunci când a fost întrebată dacă i-a plăcut mai mult Neverland decât Graceland, actrița a răspuns: „Am petrecut mai mult timp la Nerverland decât la Graceland, sinceră să fiu. Acolo era o casă adevărată, pe când Graceland era muzeu pe vremea copilăriei mele”, a adăugat ea.

Relația Lisei Marie cu MJ n-a durat prea mult, ea depunând actele de divorț în ianuarie 1996, pe motiv de „nepotrivire de caracter”. Fiica lui Elvis Presley s-a consolat apoi în brațele muzicianului John Oszajca, după care a ajuns din nou la altar, alături de actorul Nicolas Cage, în 2002. Însă mici căsnicia cu faimosul actor n-a rezistat prea mult, din păcate.

Riley Keough, Elvis Presley, sursa   Shutterstock jpg

Riley a mărturisit că n-a menținut legătura cu Nicolas Cage, dar a recunoscut că s-ar bucura să joace împreună într-un film: „E un actor minunat! Eu am avut niște tați vitregi cam extravaganți, fie că au fost faimoși sau nu”, a tras frumoasa actriță concluzia.

Riley Keough a devenit mamă pentru prima dată anul trecut, în august, când a venit pe lume fiica ei, Tupelo, concepută cu soțul său, Ben Smith-Peterson, cu ajutorul unei mame surogat. Numele inedit al fiicei sale este un omagiu adus bunicului ei celebru, care s-a născut cu acest nume, în Mississippi, dar a fost ulterior schimbat. Cuplul de părinți a ales s-o numească pe micuța Tupelo și Storm, după fratele lui Riley, Benjamin Storm Keough, care a murit în 2020, la numai 27 de ani.

Foto - Shutterstock



Recente

Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg
lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg