Luke Wilson, despre „Blonda de la Drept‟: „Nu este pe gustul meu‟. Cine l-a motivat să joace în film?

A trecut mult timp de la apariția filmului „Blonda de la Drept‟ și abia acum s-a aflat că actorul Luke Wilson nu a primit cu entuziasm propunerea de a juca în peliculă: „Nu este tocmai pe gustul meu‟, s-a gândit el.

image

Anul acesta, mai exact pe 13 iulie, se împlinesc 23 de ani de la lansarea oficială a filmului „Blonda de la Drept‟, o comedie romantică de succes, care a avut încasări de peste 140 de milioane de dolari. Filmul o are în centrul atenției pe tânăra Elle Woods, jucată de Reese Witherspoon, care își dorește să devină avocat. 

Dacă ai vizionat pelicula, cu siguranță, îți amintești și de Emmett Richmond, personaj care o susține pe Elle în cariera profesională, interpretat de Luke Wilson, dar știai că actorul nu și-a dorit din prima să joace în această comedie?

Citește și acest articol: Afacerea pentru care actrița Reese Witherspoon a fost taxată. Ce nu știai despre „Blonda de la Drept”? 

Luke Wilson: „M-am gândit: Este o comedie romantică care nu este tocmai pe gustul meu‟

La două decenii de la apariția filmului „Blonda de la Drept‟, Luke Wilson a dezvăluit că nu a fost încântat când producătorii i-au propus să facă parte din acest proiect. Totuși, ideea de a lucra cu Reese Witherspoon l-a motivat să accepte, deoarece o consideră o actriță „grozavă‟:

„Unul dintre lucrurile la care m-am gândit a fost că această comedie romantică nu este pe gustul meu. Dar va fi distractiv să lucrez cu Reese. Este o actriță grozavă‟. În prima zi când am văzut-o la garderobă, m-am gândit că trebuie să mă concentrez. Ea chiar face ceva și muncește din greu. Lucrează la un personaj real și trebuie să fac treabă bună pentru a fi alături de ea‟, a spus actorul, pentru „People‟. 

Vezi și acest articol: Cu ce actor a refuzat Reese Witherspoon să filmeze scene fără perdea

De altfel, Luke Wilson, în vârstă de 52 de ani, a spus că este „fanul‟ lui Reese de pe vremea când actrița a jucat în „Election‟, o satiră din anul 1999 despre un licean care candidează pentru a fi președintele clasei: „Ea a fost grozavă în acel film. Este o forță reală. Este mai greu decât pare să te comporți ca un adolescent‟, a mărturisit Luke Wilson. 

Sursă foto: Pinterest  Recente

Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg