Ce au făcut celebrităţile cu Oscarurile lor de frica hoţilor

Un premiu este ceva extraordinar din punctul tuturor de vedere. Este o recompensă pentru eforturile depuse. Marii actori americani care s-au bucurat de un premiu Oscar au găsit variante de a le păstra fie departe de hoţi, fie să le etaleze în faţa lumii.

image

Mulți dintre noi încă îşi mai atârnă premiile pe perete sau îşi ţin trofeele la vedere, pe dulapul din sufragerie și le arată celor care le vizitează casa. Unele celebrităţi de la Hollywood care au primit unul sau mai multe Oscaruri au ezitat să le păstreze în casă.

Kevin Costner şi-a ţinut Oscarurile la sertar

Câștigător a două premii Oscar pentru cel mai bun film și pentru cel mai bun regizor pentru pelicula „Dancing with Wolves‟ în anul 1991, Kevin Costner și-a păstrat statuetele timp de mulți ani într-un sertar cu lenjerie intimă de teamă să nu-I fie furate. Peste o vreme, le-a pus în sala lui de proiecție, pe care actorul îl consideră locul perfect, fiind plin de postere cu filme care l-au influențat.

Jennifer Lawrence a dat-o părinţilor

Actriţa a câștigat primul ei Oscar pentru filmul „Silver Linings Playbook‟, în care a jucat alături de Bradley Cooper. A dezvăluit că i s-a părut ciudat să-şi ţină statueta acasă și că dădea holului în care o aşezase o atmosferă ciudată. Prin urmare, le-a oferit-o părinților ei care i-au găsit loc pe un pian, în casa lor din Kentucky.

Reese Witherspoon şi-ar fi făcut colier din Oscar

Witherspoon a câștigat statueta pentru cea mai bună actriță în filmul „Walk the Line‟, în anul 2006. În loc să-şi păstreze Oscarul în casă, s-a gândit să-l transforme într-un colier frumos. Apoi, şi-a dat seama că ideea nu era prea practică, așa că a păstrat-o în camera de zi.

Cate Blanchett şi-a donat o statuetă unui muzeu

Blanchett a câștigat Oscarul pentru cea mai bună actriță în rol secundar în filmul „The Aviator‟ în 2004, iar 10 ani mai târziu, premiul pentru cea mai bună actriță din pelicula „Blue Jasmine‟. Actrița a ales să doneze una dintre statuetele ei de aur către ACMI, care este muzeul de film, televiziune, joc video și artă din Australia natală. „Pot să plătesc o taxă de intrare și să merg s-o văd din când în când‟, a spus ea. Pe cea de-a doua statuetă a păstrat-o în propria casă.

FOTO: ShutterstockRecente

Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg