Ce au făcut celebrităţile cu Oscarurile lor de frica hoţilor

Un premiu este ceva extraordinar din punctul tuturor de vedere. Este o recompensă pentru eforturile depuse. Marii actori americani care s-au bucurat de un premiu Oscar au găsit variante de a le păstra fie departe de hoţi, fie să le etaleze în faţa lumii.

image

Mulți dintre noi încă îşi mai atârnă premiile pe perete sau îşi ţin trofeele la vedere, pe dulapul din sufragerie și le arată celor care le vizitează casa. Unele celebrităţi de la Hollywood care au primit unul sau mai multe Oscaruri au ezitat să le păstreze în casă.

Kevin Costner şi-a ţinut Oscarurile la sertar

Câștigător a două premii Oscar pentru cel mai bun film și pentru cel mai bun regizor pentru pelicula „Dancing with Wolves‟ în anul 1991, Kevin Costner și-a păstrat statuetele timp de mulți ani într-un sertar cu lenjerie intimă de teamă să nu-I fie furate. Peste o vreme, le-a pus în sala lui de proiecție, pe care actorul îl consideră locul perfect, fiind plin de postere cu filme care l-au influențat.

Jennifer Lawrence a dat-o părinţilor

Actriţa a câștigat primul ei Oscar pentru filmul „Silver Linings Playbook‟, în care a jucat alături de Bradley Cooper. A dezvăluit că i s-a părut ciudat să-şi ţină statueta acasă și că dădea holului în care o aşezase o atmosferă ciudată. Prin urmare, le-a oferit-o părinților ei care i-au găsit loc pe un pian, în casa lor din Kentucky.

Reese Witherspoon şi-ar fi făcut colier din Oscar

Witherspoon a câștigat statueta pentru cea mai bună actriță în filmul „Walk the Line‟, în anul 2006. În loc să-şi păstreze Oscarul în casă, s-a gândit să-l transforme într-un colier frumos. Apoi, şi-a dat seama că ideea nu era prea practică, așa că a păstrat-o în camera de zi.

Cate Blanchett şi-a donat o statuetă unui muzeu

Blanchett a câștigat Oscarul pentru cea mai bună actriță în rol secundar în filmul „The Aviator‟ în 2004, iar 10 ani mai târziu, premiul pentru cea mai bună actriță din pelicula „Blue Jasmine‟. Actrița a ales să doneze una dintre statuetele ei de aur către ACMI, care este muzeul de film, televiziune, joc video și artă din Australia natală. „Pot să plătesc o taxă de intrare și să merg s-o văd din când în când‟, a spus ea. Pe cea de-a doua statuetă a păstrat-o în propria casă.

FOTO: Shutterstock



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg