Macaulay Culkin, Kevin din „Singur Acasă‟, trăiește o frumoasă poveste de dragoste, după un divorț și o despărțire neașteptată

Simpaticul Kevin, din filmul „Singur Acasă‟, are astăzi o familie extrem de frumoasă! Macaulay Culkin, actorul care a jucat acest personaj epic, a ajuns la vârsta de 42 de ani și trăiește o poveste frumoasă de dragoste alături de Brenda Songs, cu care are și o fetiță.

image

Copilul jucăuș din celebrul film „Singur Acasă‟ a crescut, iar astăzi a reușit să-și întemeieze familia pe care și-a dorit-o, însă asta s-a întâmplat, după multe încercări eșuate. Macaulay Culkin a fost lovit de multe ori de ghinion în viața amoroasă.

Citește și: Sărăcia din copilăria lui Macaulay Culkin. Dormeau 9 oameni într-un dormitor. „Nici uși nu ne permiteam” 

Macaulay Culkin a făcut furori printre actrițe 

În anul 1998, la vârsta majoratului, Macaulay Culkin se căsătorea cu actrița Rachel Miner. După doi ani de căsnicie, cei doi aveau să se despartă, iar în anul 2002, căsnicia lor se încheia printr-un divorț. 

La scurt timp de la acest eveniment, Macaulay Culkin se îndrăgostea din nou. De această dată, de frumoasa actriță Mila Kunis, actuala soție a lui Ashton Kutcher. La acea vreme, cei doi păreau de nedespărțit, ținând cont că Mila avea numai cuvinte de laudă la adresa iubitului său. Nici această poveste de dragoste nu a rezistat, însă anul 2017 urma să-i schimbe viața actorului, când avea să o cunoască pe actrița Brenda Songs, în timpul filmărilor la „Changeland‟. 

Cei doi aveau multe în comun, mai ales că ambii au făcut de mici cunoștință cu industria cinematografică. Relația lor a evoluat încet și frumos, ceea ce l-a făcut pe Macaulay să își dorească să își întemeieze o familie alături de Brenda. S-au mutat împreună și au adoptat mai multe animale de companie - două pisici, un câine, un pește și un papagal, informează „Bright Side‟. 

Vezi și: Macaulay Culkin din „Singur Acasă”, s-a lăsat de actorie la numai 14 ani din cauza tatălui gelos pe succesul lui

În cele din urmă, pe data de 5 aprilie 2021, Brenda a născut-o pe Dakota. Numele fetiței lor a fost ales după sora lui Macaulay Culkin, care a decedat în anul 2008, în urma unui traumatism cranian grav. 

La începului anului 2022, cei doi s-au logodit, iar publicațiile internaționale susțin că Macaulay și Brenda s-ar pregăti de nuntă: „Macaulay și Brenda formează o familie de când a venit Dakota pe lume. Sunt încântați de viitorul lor‟, a spus o sursă. 

Sursă foto: Pinterest  Recente

Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg