Machiaj în funcţie de rochie. Cum alegi combinaţia perfectă

1 65036 original jpg jpeg

Machiajul în funcţie de rochie se referă mai întâi la culoarea pe care ai ales-o pentru vestimentaţia ta. Un machiaj în funcţie de rochie trebuie să se potrivească cu stilul şi culoarea rochiei.

Când ai un eveniment special,unde vrei să arăţi special,în primul rând alegi o rochie care să ţi se potrivească. În al doilea rând,trebuie să ai un machiaj în funcţie de rochie, să fie combinaţia perfectă.

Machiajul în funcţie de rochie se referă mai întâi la culoarea pe care ai ales-o pentru vestimentaţia ta. Machiajul trebuie să se potrivească cu stilul şi culoarea rochiei. Apoi,dacă ai o rochie foarte sexy,machiajul trebuie să fie la fel de sexy,iar dacă ai o rochie mai serioasă,ai nevoie de un machiaj provocator ca să echilibrezi ţinuta.

Machiaj în funcţie de rochie - metalic

Dacă alegi o rochie metalică pentru evenimentul tău special,culori calde de auriu,culoare cuprului,bronzul alături de nuanţe calde de culoare piersicii pot face un look super natural,sexy şi prietenos pentru rochia ta extravagantă. Buzele ar fi perfecte cu un luciu cremos,pe care să îl poţi întinde cu degetul şi care să îţi ofere un look soft,dar foarte senzual. Dacă vrei să îţi pui mai mult ochii în evidenţă poţi folosi pe lângă nuanţele de auriu şi un mov metalic,care te va face irezistibilă şi foarte sexy.

Machiaj în funcţie de rochie - albastru

Pentru o rochie de culoare albastră,machiajul perfect este să foloseşti pentru pleoape o culoare albastru strălucitor sau mat,dar nu foarte închis,iar la baza pleoapelor poţi trasa o linie cu un creion maro închis,alungind codiţa dinspre exterior pentru un look dramatic şi elegant. Buzele de culoarea pielii cu un ruj mat merg perfect la un albastru închis foarte atrăgător. Dacă vrei un machiaj mai special poţi folosi culori metalice nuanţe de argintiu,alb sau pigment galben şi un ruj de culoare mai închisă mat.

Machiaj în funcţie de rochie - verde

Dacă alegi o rochie de culoare verde,decoltată sau mai serioasă,violetul şi nuanţele de mov merg perfect cu verdele. Buzele să fie de culoare pielii,poate nuanţe de piersică. Dacă vrei să fii verde toată,poţi combina un auriu deschis cu un verde metalic şi mult rimel şi obţii un machiaj extravagant,în combinaţie perfectă cu rochia. Să nu te speri de prea mult verde,dacă ai un verde mai închis la rochie,pune o nuanţă mai deschisă la ochi şi invers.

Machiaj în funcţie de rochie - roşu

Pentru o rochie roşie,care deja invită bărbaţii să te privească cu poftă,machiajul ar trebui să fie mai simplu,cel puţin la ochi. O nuanţă uşoară de maro,doar pentru a da nişte umbre este suficient la acest outfit oricum foarte sexy. Buzele merg perfect cu un roşu de culoarea rochiei sau cu o culoare mai închisă,gen violet. Mat sau lucios,rujul trebuie să fie închis şi să dea senzaţia de senzualitate alături de rochia roşie. Ochii îi poţi alungi cu o linie subţire la baza pleoapelor,pentru a crea şi mai multă pasiune.

Machiaj în funcţie de rochie - roz

Dacă alegi o rochie roz,ai nevoie de un machiaj strălucitor la ochi. Un pigment galben la baza pleoapelor merge perfect cu o rochie roz apetisantă. Buzele să fie lucioase,fără culoare sau poate lăsate chiar aşa natural. Rozul sare în ochi oricum,deci privirile vor fi toate la tine. Ochii îi poţi evidenţia puţin,iar buzele lasă-le natural pentru a da senzaţia de tinereţe şi stare jucăuşă.

Machiaj în funcţie de rochie - alb

Rochia albă îţi oferă posibilitatea de a face un machiaj mai îndrăzneţ. Culorile ca albastru-turcoaz aprins sau culoarea strugurelui sunt perfecte pentru a pune în evidenţă rochia şi look-ul tău senzual. Poţi face un machiaj gen Cleopatra,cu codiţe lungi ascendente şi foarte accentuate,care să dea privirii tale un aer electrizant. Iar nuanţele acestea de albastru sunt absolut senzaţionale în combinaţie cu rochia albă. Buzele lasă-le naturale sau cel mult dă-le cu un ruj mat de culoarea pielii.Recente

Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg