Nu i-a spus soției gravide că avea tumoră pe creier. Despre ce vedetă e vorba?

La nuntă, a promis să nu-și mintă niciodată soția. Însă, în timpul căsniciei, a fost nevoit să țină secretă vestea care-i distrugea sufletul. Cine e soțul care a pus sănătatea soției gravide mai presus decât a lui?

image

Mark Ruffalo este numele lui. Actorul de la Hollywood s-a simțit nevoit să-și mintă soția… pentru binele ei și-al copilului pe care ea, Sunrise Coigney, îl purta în pântec.

În timpul sarcinii cu primul său copil, Keen, Ruffalo s-a trezit, într-o bună zi, și și-a amintit că visase că avea o tumoră pe creier. Având asemenea idee în minte toată ziua și bănuind că ceva era în neregulă cu el, s-a dus la medic ca să verifice. Din păcate, analizele i-au dat dreptate – avea tumoră pe creier și-n realitate, nu numai în vis. Medicii i-au spus că-l pot opera, însă existau 30% șanse să nu-și mai poată folosi partea stângă a feței.

Îngrijorat că soția lui se va stresa din cauza noului său diagnostic, a ales să nu-i spună nimic luni de zile și să ducă singur lupta cu tumora.

Soția lui era totul pentru el. Nominalizatul la Oscar și-a întâlnit aleasa când n-avea decât cămașa de pe el. „N-aveam nimic când am întâlnit-o – nici carnet de șofer, nici card de credit. Locuiam într-un garaj, iar ea a stat cu mine chiar și așa. A crezut în mine”, a dezvăluit actorul.

image

Așadar, e de la sine înțeles că n-a vrut s-o facă și pe ea să sufere din cauza bolii lui. Totuși, Mark Ruffalo nici nu putea sta liniștit cu o tumoră pe partea stângă a capului. Se temea să nu-l omoare înainte de-a apuca să-și vadă fiul, motiv pentru care a făcut o casetă video cu el, ca fiul lui să-l cunoască, în caz că el nu va mai fi după nașterea copilui. „Eram convins că urma să mor!”, a spus acesta.

După nașterea fiului, actorul s-a operat. Însă a rămas cu partea stângă a feței paralizată și surd. Se întreba cum va mai putea trăi așa. Nu mai vorbim despre actorie, care părea o meserie care nu va mai putea fi practicată de el niciodată. Culmea e că, în timpul recuperării, a început să-și revină. Și, în timp ce-și făcea griji cu privire la carieră, a ajuns să joace din nou. Și, mai mult, a câștigat o nominalizare la Oscar pentru prestația sa pe marele ecran.

image

În ceea ce o privește pe soția sa, ea a aflat, într-un final, despre probelemele lui de sănătate, evident. Și, la fel ca înainte, când el era un neica nimeni, i-a stat alături actorului talentat. În prezent, cei doi soți formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood. 20 de ani de mariaj și nu se opresc aici!

foto - ShutterstockRecente

insula miliardarilor foto  Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie foto  Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei foto Shutterstock jpg
bebeluș foto  Shutterstock jpg
Rachel McAdams  jpg
Leonardo DiCaprio foto  Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii jpg
Zac Efron jpg
Beyonce  foto  Instagram jpg
caine jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele jpg