Mame după 40 de ani

1 46551 original jpg jpeg

Cele mai multe vedete nu ţin seama de prejudecata „Până la 30 de ani trebuie să fii nevastă şi mamă!“. Ele sfidează chiar ceasul biologic şi rămân însărcinate după 40 de ani.

Nadia Comăneci, mamă la 44 de ani

Dylan Paul,primul copil al cuplului Nadia Comăneci-Bart Conner,a venit pe lume când mama lui avea 44 de ani,iar tatăl,48. Totuşi,cei doi nu au fost descurajaţi de comentariile legate de vârsta înaintată la care au devenit părinţi.

„Nu mă tem de vârstă,pentru că am tot ce vreau, am făcut sport şi ştiu ce trebuie să fac pentru a mă menţine în formă. Când aud chestii de genul că sunt prea bătrână pentru a fi mamă, mă pufneşte râsul”,a declarat Nadia pentru revista „Hello”.

Mădălina Manole, primul copil la 41 de ani

Fata cu părul de foc îşi dorea de mult timp un copil. Şi, după mai multe încercări nereuşite, visul i s-a îndeplinit la vârsta de 41 de ani.

Cântăreaţa a fost cu atât mai fericită cu cât i se spusese că nu va putea avea copii. Mădălina a născut anul acesta un băieţel sănătos, pe nume Petru. Mai mult, vedeta şi logodnicul ei vor să repete experienţa şi să mai facă un copil.

Céline, însărcinată la 41 de ani

Céline Dion, în vârstă de 41 de ani, şi soţul ei,Rene Angélil ,de 67 de ani,au surprins pe toată lumea anunţând că vor fi din nou părinţi.

Cântăreaţa a rămas însărcinată după ce a apelat la o clinică de fertilizare,aşa cum a făcut şi la primul copil. În urmă cu opt ani, Céline Dion a dat naştere unui băieţel, după aproape şase ani de încercări. Cu atât mai mare a fost surpriza vedetei când a aflat că va fi iarăşi mamă la 41 de ani.

Susan Sarandon, doi copii după 43 de ani

Se pare că Susan Sarandon nu este doar o actriţă genială, ci şi o super-femeie, al cărei ceas biologic nu a lăsat-o să îmbătrânească.

Asta deoarece actriţa a trăit bucuria maternităţii la 43 şi la 46 de ani, vârste la care alte femei ajung la menopauză. După ce s-a căsătorit cu actorul Tim Robbins, actriţa, acum în vârstă de 63 de ani, l-a născut pe Jack Henry,în 1989, şi pe Miles Guthrie,în 1992.Recente

Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg