Pentru ce s-a rugat mama lui Jennifer Lopez timp de 20 de ani?

Diva latino are o viață plină, pe care și-o trăiește la capacitate maximă, iar cel mai frumos aspect al existenței ei este că are cu cine să împartă toate împlinirile. Și asta datorită mamei sale!

Jennifer Lopez, alături de mama ei, Guadalupe, și de fiica Emme jpeg

După aproape 20 de ani de când a fost logodită cu Ben Affleck, Jennifer a reînnodat legătura cu fosta mare iubire a vieții ei, iar acum cei doi actori își trăiesc povestea de dragoste așa cum ar fi trebuit din prima să se întâmple. Iar mama lui Lopez s-a implicat intens în asta!    

Guadalupe Rodríguez, mama lui Jennifer Lopez, a știut din prima că există o compatibilitate extraordinară între fiica ei și căștigătorul Oscarului. În timpul unui interviu oferit celor de la emisiunea TV Today, pe 3 mai, Rodríguez a adus vorba despre relația dintre fiica ei și ginere. Guadalupe a spus cu toată convingerea că ea știa că cele două staruri aveau să se împace la un moment dat.

„Știam că voi doi o să fiți iar un cuplu pentru că m-am rugat pentru asta timp de 20 de ani!”, i-a spus   Rodríguez celebrei ei fiice, iar Jen a zâmbit încântată, dar și puțin stânjenită de mărturisirea mamei sale. „OK”, a spus Lopez de parcă ar mai fi auzit asta de o mie de ori. „Hai să trecem mai departe!”, și-a îndemnat ea mama în timpul emisiunii live.

După aproape 20 de ani de când s-au logodit pentru prima dată, în 2003, Affleck și Lopez au redevenit un cuplu, iar în 2022 și-au unit destimele într-una dintre cele mai frumoase ceremonii nupțiale care au existat vreodată la Hollywood.

În primă instanță, cele două superstaruri s-au despărțit în 2004, cu numai câteva zile înainte de-a  ajunge la altar. Resemnați că n-aveau ce să caute împreună, fiecare și-a format o familie cu alți parteneri de viață. Însă destinul avea alte planuri pentru ei, pentru că, în 2021, au redevenit un cuplu. Pentru totdeauna, sperăm!

Jennifer Lopez, Vogue Magazine (3) jpg

Lopez a vorbit despre relația specială cu „marea dragoste din viața mea” încă de dinainte ca mama ei să înceapă să se pronunțe cu privire la ei doi. Până și albumul ei, „This Is Me... Now”, are ca subiect relația lor amoroasă și marchează „momentul în care am devenit un cuplu pentru prima dată”.

„Am parcurs un drum incredibil în acești 20 de ani și cred că m-am maturizat mult”, a declarat „Jenny from the block”, făcând referire la momentele speciale surprinse în melodiile de pe albumul ei. „Îndrăgostirea și toată acea perioadă… și apoi, 20 de ani mai târziu, am încercat să descriu momentul din nou… care a fost, oricum, foarte diferit de prima dată”, a adăugat vedeta latino.

Este a doua oară mai bine decât prima dată? Jennifer a stat și s-a gândit mai mult la răspunsul pe care să-l dea. Cert e că, de când a devenit mamă, întreaga ei viață s-a schimbat, prioritățile, de asemenea. „Am început să-mi dau seama ce-mi doresc să fac cu viața mea”, a conchis mama gemenilor de 15 ani, Max și Emme.

Oricum noroc și cu mama ei, care a susținut relația ei cu Ben de la început și care, drept urmare, și-a dorit nespus împăcarea între cei care sunt acum soț și soție!

foto - Vogue



Recente

Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg