VIDEO Învață de la Jennifer Lopez cum să te machiezi! Ce rol are lumânarea?

Diva latino este una dintre cele mai frumoase femei din lume, care-și menține tenul întinerit la cei 53 de ani ai ei. Cum reușește să arate atât de bine ne explică chiar ea într-un tutorial despre machiaj!

image

Faimoasa cântăreață și actriță deține un brand de produse cosmetice, JLO Beauty, despre care diva hollywoodiană vorbește adesea. Mai mult, încearcă tot felul de produse create de echipa ei de specialiști în fața camerei, după care postează filmulețe pe rețelele sociale unde fanii ei pot admira uluiți rezultatul final.

Nu cu mult timp în urmă, Jennifer Lopez a fost invitată de cei de la Vogue să arate lumii întregi cum își pregătește ea tenul pentru un machiaj de senzație și, bineînțeles, cum reușește să-și aplice singură acel machiaj care-o face să arate ca și cum n-ar avea niciun defect.

Așa cum ne-a explicat și înainte de-a participa la Met Gala, Jen a accentuat un lucru pe care-l consideră esențial – hidratarea. Ea se jură că nu aplică niciun fond de ten până nu-și hidratează bine fața. Mai mult, are un obiect de preț pe care-l ține mereu aproape de ea și care-i conferă acea stare perfectă, atmosfera de care are nevoie ca să se relaxeze la machiaj. Ce este acest obiect?

O lumânare! După cum vedeți și în filmulețul de mai jos, Lopez aprinde o lumânare parfumată și spune că nu pleacă nicăieri fără ea. O are atunci când se cazează prin hoteluri, în toate călătoriile ei în jurul lumii.

Bun! Deci atmosfera a fost pregătită! Ce urmează? Hidratarea, evident! Dar înainte de hidratare mai există un pas pe care vedeta nu-l sare niciodată. Să facă niște afirmații în gura mare, în care crede 100%. Cum ar fi „Sunt tot timpul perfect sănătoasă, familia mea este tot timpul perfect sănătoasă. Sunt tânără și atemporală la orice vârstă. Viața mea e plină de abundență, bucurie și iubire”. Asta doar pentru a trimite în Univers mesajul perfect și să se întoarcă apoi spree a însutit, nu?

image

Acestea fiind spune, să înceapă machiajul propriu-zis! Mai întâi, pregătirea tenului. Superstarul latino îți curăță mai întâi tenul, după care îl hidratează cu cremă de zi, care are neapărat protecție solară. Apoi picăturile ei de ochi. De ce? Pentru a avea ochii limpezi. Așa spune Jen. După care aplică o loțiune facială pentru a-i conferi strălucire tenului.

Care este secretul lui Jennifer Lopez pentru un ten întinerit, pe lângă toate aceste produse minunate? Somnul!

Să reluăm rutina vedetei de machiaj! Aplică balsam de buze, puțină de cremă de ochi și, în sfârșit, începe machiajul! Cu baton corector pentru a acoperi eventualele cearcăne, cu o pensulă își conturează forma ideală a feței, amestecă apoi mai multe fonduri de ten și continuă machiajul elaborat ca o adevărată profesionistă. Apoi vine rândul fardului de ochi să fie folosit, a mascarei, rujului și gata machiajul! Simplu? Deloc!

Pentru a înțelege mai bine cum a combinat Jennifer Lopez toate aceste produse, urmărește filmulețul de mai jos!

foto - Shutterstock

video - YouTube Vogue



Recente

Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg