Marea vedetă cu care s-ar săruta Katy Perry. I-a fost sursă de inspirație pentru „I Kissed A Girl‟!

Au trecut 16 ani de când Katy Perry a lansat piesa „I Kissed A Girl‟, devenită ulterior hit mondial, însă mulți nu știu că o actriță cunoscută a fost sursa de inspirație pentru această melodie! 

image

Lansată pe 28 aprilie 2008, piesa „I Kissed A Girl‟ a făcut-o cunoscută pe artista Katy Perry la nivel internațional și a propulsat-o pe primele locuri în topurile muzicale. Zeci de oameni au dansat pe ritmul melodiei, însă nu mulți s-au gândit la identitatea fetei despre care cântă Katy Perry!   

Citește și: Cine este bărbatul căruia Britney Spears i-a dedicat piesa „Toxic” 

Cu cine s-ar săruta Katy Perry? 

În urmă cu 16 ani, Katy Perry cânta pentru prima oară: „Am sărutat o fată și mi-a plăcut / Gustul de cireașă al rujului ei / Am sărutat o fată doar să văd cum e / Sper ca prietenul meu să nu se supere / A fost o greșeală / A fost corect / Asta nu înseamnă că în seara asta sunt îndrăgostită / Am sărutat o fată și mi-a plăcut.‟ Dacă și tu ai fredonat aceste versuri, te-ai gândit vreodată cine este fata la care se referă Katy Perry?

Citește și: Katy Perry primește mesaje din lumea de dincolo. Cu cine comunică vedeta? 

Ei bine, cântăreața a spus într-un interviu pentru revista „Steppin’ Out‟ că fata în cauză este starul din „Avengers‟, Scarlett Johansson. Ea a povestit:

I Kissed A girl a fost inspirată de o poză cu Scarlett Johansson, văzută într-o revistă. Eram cu iubitul meu și i-am spus că nu am de ce să îl mint - dacă Scarlett Johansson ar intra în cameră și ar vrea să se sărute cu mine, aș fi de acord.‟ Pe atunci, Katy Perry se afla într-o relație cu artistul Travie McCoy, membru al formației Gym Class Heroes.

Potrivit publicației „Mirror‟, piesa „I Kissed A girl‟ a stat pe primul loc în topul american Billboard Hot, timp de 100 de săptămâni consecutive. De asemenea, a ajuns în fruntea topurilor muzicale din Australia, Austria, Belgia, Canada, Republica Cehă, Danemarca, Germania, Ungaria, Irlanda, Italia, Noua Zeelandă, Norvegia, Scoția, Suedia, Elveția și Regatul Unit. 

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest / Sursă video: Youtube  



Recente

Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg
Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg
lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg