Motivul pentru care Scarlett Johansson stă departe de Facebook, Instagram, Twitter şi TikTok

1 shutterstock 160849703 jpg jpeg

Scarlett Johansson este una dintre cele mai cunoscute nume de la Hollywood. Vedeta „Avengers‟ a surprins cu frumuseţea de renume mondial, cu un talent actoricesc, ce i-a adus nominalizări la Oscar de mai multe ori şi cu poziţie recunoscută în box-office. Chiar dacă Johansson este una dintre cele mai importante actriţe ale lumii, nu înseamnă că este la curent cu reacţiile fanilor de pretutindeni, la adresa ei. Stă departe de reţelele de socializare şi are şi un motiv puternic să facă asta.

Actriţa a explicat în urmă cu câţiva ani că se fereşte de spaţiul virtual, chiar dacă pentru statutul de persoană publică este necesară legătură cu fanii din lumea online.

Cine este Scarlett Johansson?

Johansson a jucat în filme în cea mai mare parte a vieţii sale. Potrivit IMDb, ea a început să fie distribuită, iniţial, în filme precum „Ghost World‟ şi „Home Alone 3‟. După ce a apărut în filmul „Lost in Translation‟ al lui Sofia Coppola, alături de Bill Murray, cariera ei a început să urce rapid, depăşindu-i orice aşteptări. Acum, ea este în continuare pe lista actorilor din categoria A, de la Hollywood – Meghan Markle, de exemplu, este o actriţă de tip B.

Scarlett: „Nu am un cont Facebook...‟

Într-un interviu acordat publicaţiei „Interview‟, în urmă cu ceva timp, Johansson a spus că este conştientă de avântul reţelelor de socializare şi de beneficiile expunerii, însă ea nu vrea să intre în rândul vedetelor. Motivul este unul cât se poate de firesc şi logic. Pur şi simplu, este foarte posibil să nu o vezi prea curând activă pe reţelele de socializare. Declaraţia a fost făcută acum aproape un deceniu, iar actriţa demonstrează că nu a spus lucrurile doar de dragul de a le spune. A fost extrem de hotărâtă atunci şi a rămas constantă, dovadă că, nici astăzi, Scarlett alege să nu îşi pună fanii la curent cu tot ceea ce face în viaţa privată sau în cariera cinematografică. Pur şi simplu consideră că ar distrage-o de la activităţile de rutină, de zi cu zi.

„Nu am un cont Facebook sau Twitter”, a spus ea în interviul acordat „Interview‟. „Pentru mine, acesta este un fenomen foarte ciudat. Nu pot să mă gândesc la ceva ce aş prefera să fac mai puţin decât să împărtăşesc în mod continuu detalii despre viaţa mea de zi cu zi”. Anii au trecut, iar Johansson continuă să rămână cât mai departe de lumea virtuală.

@shutterstockRecente

Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg