Katy Perry primește mesaje din lumea de dincolo. Cu cine comunică?

Katy Perry, în vârstă de 39 de ani, a dezvăluit recent că primește mesaje de pe lumea de dincolo. Cu cine comunică artista, dar și ce fel de semne i se arată?

image

Pe contul de Instagam, Katy Perry a postat o fotografie, însoțită de un mesaj, prin care și-a surprins fanii. Artista i-a adus astfel un omagiu fostului ei manager, Martin Kirkup, care s-a stins din viață la începutul acestei luni, în Hawaii, la vârsta de 75 de ani. „Mi-a luat puțin timp să fac această postare…‟, și-a început artista mesajul. 

Prin postare, Katy Perry a vrut să specifice cât de important a fost pentru ea fostul său manager: „Lui Martin nu-i plăceau rețelele de socializare, dar în acum moment trebuie să vorbesc despre cât de special a fost și este pentru mine. Spun că este, deoarece eu cred că în momentul în care cineva moare, pur și simplu, trece într-o altă dimensiune. Nu mai este lângă noi, dar se află peste tot‟. 

Citește și: Katy Perry și Orlando Bloom au planuri de nuntă. Când ar urma să se căsătorească 

Ceea ce a atras atenția în rândurile scrise este că artista a dezvăluit că ar primi mesaje spirituale de pe lumea de dincolo de la fostul ei manager. În urma veștii despre moartea lui, Katy Perry a spus că vede pretutindeni numărul ei preferat, 143, fiind convinsă că acesta este un semn din partea lui Martin: 

„Acest număr l-am văzut și la nașterea fiicei mele, Daisy. Îmi apare și în momentele grele ca o mângâiere constantă prin care aflu că ceea ce fac este corect, iar calea pe care am ales-o este cea potrivită. Chitanța de dimineață a fost 143, iar durata filmului pe care l-am vizionat a fost 143. În plus, singura persoană care a venit să facă o poză cu mine s-a prezentat drept Martin. Ce coincidență, nu?‟, le-a spus artista celor peste 200 de milioane de urmăritori de pe Instagram. Ea a concluzionat: „Semnele sunt peste tot, trebuie să fim deschiși față de ele. (…) Te aud, Martin!‟ 

Vezi și: Katy Perry refuză să primească ajutor constant din partea bonei. Cine o ajută? 

Sursă foto: Shutterstock, Instagram-@katyperry  Recente

Beyonce  foto  Instagram jpg
caine jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay jpeg
Tori Spelling foto  Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ  UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa foto  Shutterstock jpg
Nationala Feminina de Fotbal jpg
Angelina Jolie și Shiloh jpeg
Elizabeth Hurley foto  Instagram jpg
moarte jpg
Ben Affleck, JLo jpg
Jessica Simpson foto  Shutterstock jpg