Cum au anunțat vedetele că sunt însărcinate. Modelul Emily Ratajkowski a făcut-o într-un mod inedit!

Rihanna și-a surprins fanii în timpul concertului pe care l-a susținut în pauza de la Super Bowl când și-a arătat burtica de gravidă și astfel a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară. Ea nu este singura vedetă care a ales să își anunțe sarcina într-un mod inedit…

image

Unele vedete anunță că vor deveni mame prin fotografii postate pe conturile lor de Instagram, în timp ce altele fac eforturi suplimentare. De pildă, fotomodelul de origine americană, Emily Ratajkowski, a ales să își facă sarcina cunoscută într-un scurtmetraj intitulat „Who Will You Be?‟ (Cine vei fi?). Scurtmetrajul, care a fost vizionat de peste 11 de milioane de ori, a avut chiar și un regizor, pe Lena Dunham, iar în imaginile acestuia apar momente intime cu Emily Ratajkowski din primele zile ale sarcinii. 

Și Kylie Jenner și-a surprins fanii, în urmă cu cinci ani, când a publicat pe canalul său de Youtube scurtmetrajul „To Our Daughter‟ (Pentru fiica noastră), unde, după ce și-a ținut sarcina secretă, a confirmat că a născut o fetiță pe nume Stormi. 

Citește și: Ei sunt cei mai bogați copii din lume! Își permit să cumpere obiecte de milioane de dolari 

Katy Perry a ales să își anunțe fanii că o să devină mamă în videoclipul melodiei sale „Never Worn White‟. În imagini, artista este îmbrăcată într-o rochie albă și apare în timp ce își mângâie burta. Ulterior, artista a spus pentru „E! News‟ că a fost „cel mai mare secret pe care a trebuit să-l păstreze vreodată‟. 

Serena Williams a anunțat că este însărcinată „din greșeală‟? 

În 2017, Serena Williams a anunțat „din greșeală‟ că este însărcinată, când le-a arătat urmăritorilor săi de pe Snapchat o fotografie, anunță „Insider‟. Tenismena obișnuia să își facă fotografii în fiecare săptămână, iar în luna a cincea de sarcină, ea a postat accidental o poză cu burtica de gravidă la stare. 

Vezi și: Serena Williams nu mai vrea un copil la 40 de ani! Ce riscă tenismena? 

Un moment care o să rămână în istoria premiilor MTV este acela când Beyoncé a dezvăluit că este însărcinată în timpul concertului său la Video Music Awards. În anul 2011, cântăreața a spus la începutul momentului: „Vreau să simți dragostea care crește în interiorul meu‟.

Ulterior, publicul a aflat exact ce a vrut să spună artista! La final, Beyoncé a lăsat microfonul, și-a desfăcut haina și și-a arătat în public pentru prima oară burtica. Vezi mai jos imaginile! 

Sursă foto: Pinterest / Sursă video: YoutubeRecente

Jennier Fessler jpg
shutterstock 1005644302 jpg
ciocolata calda jpg
Jim Carrey foto  Shutterstock, Imdb jpg
Nicolas Cage jpg
Pamela Anderson foto  Shutterstock jpg
emoticoane jpg
Oprah jpg
Kate Beckinsale sursa  Instagram jpg
Britney Spears sursa  Shutterstock jpg
Cher foto  Shutterstock jpg
Noor Alfallah si Al Pacino jpeg
Tom Hanks jpg
kourtney kardashian jpg
Ginnifer Goodwin foto  Shutterstock jpg
nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg