Margot Robbie, sub influenţa pastilelor la un casting. „M-am culcat pe-o canapea...” Ce s-a întâmplat?

1 margot robbie shutterstock 1412672114 jpg jpeg

În ciuda succesului avut şi-a rolurilor memorabile pe care le-a făcut până acum la Hollywood, frumoasa actriţă ia adesea în calcul să se lase de actorie. Motivul? Momentele pe care simte că nu le poate stăpâni, care sunt imprevizibile şi care par că o copleşesc. Cum a fost un casting anume, unde n-a deţinut ea deloc controlul...

Nu de puţine ori, Margot se gândeşte să se reprofileze: „N-a existat un singur astfel de incident, un singur moment în care să spun că gata, mi-a ajuns, mă las de meserie. Nu. Există multe altfel de momente”, a recunoscut diva hollywoodiană pentru The Sun.

„De fapt, în săptămâna premergătoare începerii filmării oricărui film nou, am o criză groaznică, în care îmi lipseşte cu desăvârşire încrederea în mine, mă gândesc că sunt o actriţă de doi lei, că nu mă pricep deloc la ce fac, că nu cunosc deloc noul personaj şi că n-am cum s-o scot, şi de data asta, la capăt.” Însă nu numai filmările o sperie, ci şi castingurile, la care se prezintă cu o teamă incredibilă.

„Castingurile mă înspăimântă îngrozitor!”, spune actriţa care a jucat în "I, Tonya", "The Wolf Of Wall Street", alături de Leonardo DiCaprio, şi "Bombshell". „Am mari emoţii chiar de la început, de prima dată când trecem prin scenariu, chiar dacă ştiu că am primit rolul. Tot mi se pare înspăimântător totul. Mă consumă cumplit de mult.”

Un casting anume a rămas în memoria actriţei, mai ales că au existat şi factori externi care au influenţat din plin starea lui Margot. Actriţa australiană a vorbit celor de la The Sun despre „audiţia îngrozitoare” pe care a dat-o când se afla încă sub influenţa unei anestezii locale şi luase prea multe analgezice puternice. Cum s-a descurcat ea oare?

„În Statele Unite, numele medicamentelor este diferit faţă de cel din Australia, evident. Am avut o operaţie mică înainte de un casting pentru un rol pe care mi-l doream foarte mult şi anestezia începea să-mi treacă şi durerea se se instaleze”, a început să povestească vedeta din "Suicide Squad".

Actriţa a primit de la un amic două analgezice puternice, pe care să le ia înainte de casting, însă ea a înţeles greşit şi le-a luat pe amândouă deodată, nu pe rând, cum era recomandarea prietenului. „Am crezut că doza unică este de două pastile, însă amicul îmi spusese să iau la mine două, că nu se ştie dacă mai târziu nu am cumva nevoie şi de a doua pastilă”, precizează ea.

Pe drumul spre casting, şi-a dat seama că starea ei nu era tocmai OK, se simţea ameţită, deloc capabilă să impresioneze în mod pozitiv. „Ceea ce-mi aduc aminte e că m-am culcat pe canapea, undeva pe hol, şi că totul a fost îngrozitor!”, spune Robbie.

„Din fericire, prietenul meu lucra la Sony, exact acolo unde mă dusesem eu să dau castingul, aşa că m-am dus imediat la biroul lui şi l-am întrebat dacă nu are cumva ceva de mâncare. Nu mâncasem nimic, luasem ambele pastile pe stomacul gol şi anestezia încă îşi mai făcea un pic efectul. Toate astea îmi dădeau o stare ciudată, parcă eram drogată. I-am şi spus amicului că nu ştiam ce aveam, că mă simţeam de parcă eram drogată. Până la urmă, întreaga experienţă a fost super amuzantă!”

Foto - Shutterstock, ProfimediaRecente

Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg